Concediu de îngrijire copil- 3 ani.
Va rog sa lo-ati in considerare sematurile noaste .conteaza ft mult sa stai inca un an cu copilu tau acasa.imi doresc sa stau 3 ani cu copilu meu....va multumesc
Sa stea mamele acasa pana intra copilul la facultate
Atunci eu propun ca mamele sa stea acasa pana se duce copilul la facultate. O perioada grea este si la 6 ani cand merge la grupa pregatitoare, apoi in clasa I, apoi cand trece in clasa a V-a, apoi urmeaza pubertatea, apoi cand da examenul de capacitate, apoi vine perioada de acomodare de la liceu, apoi examenul de bacalaureat, apoi examenul de intrare la facultate. Acum nu stiu daca sa mai stea mamele si pe perioada facultatii sau nu. Este o perioada dificila, atat emotional cat si psihic pentru copil. Asta ramane sa mai dezbatem. Hai sa facem o petitie prin care sa sustinem mamele sa stea macar pana intra copilul la facultate acasa. Multumesc.
Analfabeti
Multe dintre voi daca stati mai mult cu copilul ii faceti rau, nu bine. Dupa cum scrieti nu aveti prea multe ce sa-l invatati. Macar la cresa invata lucruri folositoare. Cel putin invata sa vorbeasca corect gramatical, ceea ce multe din mamele care au scris aici nu ar avea cum sa-l invete. Batfa.
In Franta concediul maternal este de 4 luni, nu stiu cat e de capabil copilul sa se descurce singur la 4 luni , despre asta ce parere aveti ? Va plangeti si la 2 ani ...
| This discussion has been closed. |
ar fi grozav
Ar trebui sa se tina cont si de faptul ca OMS recomanda alaptarea pana dupa 2 ani si intoarcerea la munca face dificil acest lucru mai ales pentru mamicile care lucreaza in tura de noapte