Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu
Pentru ca oamenii onesti trebuie sa fie sustinuti iar jigodiiile dovedite trebuie sa plateasca.
Beneficiarii directi ai acestui sistem " plin de viermi" ,suntem noi toti, si NOI, trebuie sa sprijinim si sa sustinem pe oricine doreste sa schimbe lucrurile incepand chiar din interior.
practici securiste
Ce i se intampla Dnei doctor sunt practici securiste ! Acelasi lucru mi s-a întâmplat si mie in ICFundeni cu Manager Carmen Orban care înainte de a fi manager la Fundeni a fost manager la spitalul de arsi! Fiindcă le spuneam sa nu mai fure si sa nu mai omoare oameni cu mana lor au procedat la sanctiuni disciplinare!
datorie civica
acest exemplu trebuie urmat. toate neregulile trebuie descoperite si expuse in fata oamenilor a caror incredere este permanent inselata prin lipsa de transparenta si clasica musamalizare. admir curajul doamnei Dr. Camelia Roiu. detest teama si complicitatea in care putrezesc cei care sunt martori ai acestor inumanitati.
Avem nevoie de oameni cu suflet in sistemul sanitar
Tot timpul ne plangem de guvernanti, dar noi ii alegem...
Tot timpul ne plangem de presedintele Romaniei, dar noi il alegem...
Tot timpul ne plangem ca traim intr-o Romanie care nu s-a dezvoltat,care a ramas in urma cu nu stiu cati ani fata de celelalte tari,state///
Tot timpul ne plangem ca traim intr-o Romanie corupta...
Tot timpul ne uitam in curtea vecinilor si admiram celalalte tari,state
Dar noi romanii, facem ceva sa schimbam tara noastra?
Iti multumim dr Camelia Roiu pentru ca iubesti Romania, si vrei sa o schimbi..
.
- Pentru că e un lux, în zilele noastre, să fii și MEDIC și OM, în același timp...Dacă dispar puținele exemplare care mai sunt în România, ne putem lua adio de la această specie rarisimă!...
- Pentru că m-a emoționat gestul Doamnei de a vorbi întregii lumi, cu subiect și predicat, despre ceva ce toți din jur se fac că nu există, deși noi ceilalți o trăim zilnic...
- Pentru că mi-aș fi dorit să fie prietena mea, sora mea...
- Pentru că mi-e teamă pentru viața și viitorul profesional al Doamnei...
- Pentru că...
multumesc si bafta
| This discussion has been closed. |
Nu mai avem ce sa comentam ...nu ar fi de ajuns cuvintele! Adevărul dezvăluit vorbește de la sine .îmi vine greu sa cred ca în România se v-a schimba ceva vreodată...sunt prea puține persoanele care au curaj sa prezinte lumii întregi realitatea faptelor în multe instituții.