Petitieonline.com

Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Musafir#9551 Jan 10, 2014, 10:33
Basescu nu a fost presedintele romanilor,a fost presedintele pdl-ul si al acolitilor politici ai lui.
Musafir#9552 Jan 10, 2014, 10:33
va felicit pentru aceasta initiativa !
Musafir#9553 Jan 10, 2014, 10:33
destul !
Musafir#9554 Jan 10, 2014, 10:33
Buna ziua,
Sper ca acesta petitie sa fie , primul pas , pentru viitorul copiilor mei, ....si ai Romaniei.
Stiti , am fost unul din oamenii care au fost la Universitate in 1989 , primele lumanari impartite acolo , pe langa brichete , au fost lumanarile cumaparate de mine pentru bradul de Craciun,am vazut multe ,....nu am vrut sa beneficiez de pe urma asta , pentru ca atunci AM CREZUT CA CEVA SE VA SCHIMBA ! Cred ca de atunci, nu s-au schimbat decat Presedintii !
Sper sa reusiti sa schimbati ceva...cu aceasta petitie !
O zi buna !
Musafir#9555 Jan 10, 2014, 10:33
La multi ani Mihai Gadea de ziua ta te iubim si te apreciem ma bucur ca familia Antenelor este in casele noastre Va multtumim pentru Cadoul pe care tu l ai facut romanilor de ziua ta ideea este geniala sper ca toti cei mintiti de clanul basist sa i a act de toate mizeriile suportate de romani
Musafir#9556 Jan 10, 2014, 10:33
Tarile care ne judeca trebuie sa cunoasca adevarul despre regimul Traian Basescu. Acest regim trebuie sa se termine. Traian Basescu si cei care ii sunt supusi nu trebuie sa mai conduca nimic niciodata.
RazvanC21#9557 Jan 10, 2014, 10:34

Ceausescu - Basescu - Ponta

Ceausescu a fost mic copil pe langa Basescu???

Sa vedeti ce clasa o sa-i de Ponta lui Basescu: Ponta va fi un dictator exemplar!

Musafir#9558 Jan 10, 2014, 10:34
sper ca nu e prea tirziu.
Musafir#9559 Jan 10, 2014, 10:34

SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

#9546: -

Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE PRIN METODE DE HOTIE.

Musafir#9560 Jan 10, 2014, 10:34
sper sa reusiti sa faceti ceva in privinta tinerilor din ziua de azi care in loc sa mearga la facultate sunt condamnati la cativa ani de inchisoare pentru o "gaina"
Musafir#9561 Jan 10, 2014, 10:34

Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

#9512: DR JIVAGO - Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI 

Dupa cum te exprimi , cred ca ti-as putea fi bunica ! Mai pune mana pe carte !!!

Musafir#9562 Jan 10, 2014, 10:34
48.000 de semnaturi !!! E binee, sa ajungem la 7.000.000!!!

Totodata trebuie sa intelegem sa nu schimbam un rau cu un mai rau!

raul acesta este "Q.E.D"."

Urmatorul...?
Musafir#9563 Jan 10, 2014, 10:34
E ste o initiativa extraordinara,mult succes antena 3,multumim antena3.
Musafir#9564 Jan 10, 2014, 10:34
Jos Basescu!Vrem Dreptate pana la capat!
Musafir#9565 Jan 10, 2014, 10:34
Ne lasam calcati pe cap?
Musafir#9566 Jan 10, 2014, 10:34
Am scris inca din vara anului 2012 despre tradarea la care am asistat dupa referendum. Totul a fost regizat si menit sa inscauneze in functie / functii persoane usor de manipulat , asa cum s-a si intamplat. Pentru detensionarea populatiei si abaterea atentiei . Scopul a fost atins . Probabil ca in "laboratoarele serviciilor secrete " se lucreaza pentru alte scenarii ce vor fi folosite la alegerile europarlamentare si prezidentiale . "Viteaul popor roman " ale carui devize numai vitejie nu arata ( si de-o fi sa mor , sa-i spui lui vrancean ... , nu-mi da Doamne cate pot sa duc , Doamne fereste de mai rau , capul plecat sabia nu-l taie , etc.) va suferi in continuare pana la disparitia sa ... Soarta trista si nemeritata pentru frumoasa tara cu care ne-a blagoslovit Dumnezeu ...
CONCLUZIA : fiecare colectivitate isi merita conducatorii pe care ii are ...
Musafir#9567 Jan 10, 2014, 10:34
Sistemul de justitie la pamant ! Parchetu in mod deliberat tine ascunse dosarele penale ale infractorilor cunoscuti dar cu bani. Va dau unex.Parchetul din orasul Oltenita,jud.Calarari.Cunoaste autorul mai multor infractiuni dar de 4 ani,dosarul este tinut de o madam procuror. In Romania celor 9 ani de Regim Basescu si ,,SA TRAITI BINE ,, Statul de drept nu mai exista
Musafir#9568 Jan 10, 2014, 10:35
o lume fara ei
gigi#9569 Jan 10, 2014, 10:35
Lectie de buna purtare sa primeasca BASESCU pentru ca a MINTIT impreuna cu CC si mai sta ILEGAL la COTROCENI!!!!
Musafir#9570 Jan 10, 2014, 10:35
Aceasta este realitatea şi felicitări pentru idee.
Musafir#9571 Jan 10, 2014, 10:35
Trebuie să arătăm lumii ce se întâmplă în România. Fiecare ar trebui să-şi vadă de problemele ţării lor.
Musafir#9572 Jan 10, 2014, 10:35

astept cu nerabdare luna decembrie!
as vrea sa nu-l mai vad niciodata pe basescu traian in viata politica , ca decident al viitorului meu si al copilului meu!

Musafir#9573 Jan 10, 2014, 10:35
Ne-am saturat de minciunile , intrigiile si manipularile Basiste !!
Bau bau#9574 Jan 10, 2014, 10:35

Sa va fie rusineeeeeeeeeeeee!

#9532: -

Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE PRIN METODE DE HOTIE.

Musafir#9575 Jan 10, 2014, 10:35
am semnat aceasta petitie,dar daca nu facem noi cv vor face americani?noi am mai facut cv am votat si...?el tot a ramas...sau mai bine zis au ramas