Abuzurile din Romania trec oceanul
dezastru
ANTI BASIST.
ce au facut americanii pentru voi pana acuma?
1.vau cumparat rosia montana - adica au furat aurul si voi aveti datorii la FMI de no sa le platiti nici cu 10 generatii de sclavi
2.gaze de sist - ca sa va otraveasca terenurile sa muriti mai bine sa scape de voi
3.scutul antiracheta: sunteti folositi pe post de prosti ca sa va pice voua bombe in cap nu lor.
si ultima
-o sa va implanteze chipuri ca la animale sclavilor. multumitii lui Ponta pentru asta ca el sustine regimul impreuna cu televiziunea asta mascata de spagisti pupincuristi care spala lumea pe creier ca n-au voie sa zica adevaru la TV
Re: Un Roman cinstit
#8856: Un Roman cinstit - "Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa..."
Auzi mah nea cinstitule, cam care e mah neamul ala al tau? ca cel romanesc cu siguranta nu este !!! Bei, daca a furat sa intre Voiculescu cu tot neamul la puscarie, petitia asta insa se refera la sistemul hidos, dictatorial in care traieste neamul romanesc..JOS BASESCU!!!
pana cand?
As sugera sa nu se mai intituleze petitie, ci protest dur la adresa celor care se cred invincibili ,ptr ca au multe hartii(bani,adunati prin minciuna si exploatare de la popoarele cuminti) prin care isi permit sa umileasca natiuni. Ar trebui sa li se ceare sa mai citeasca din cand in cand ,in speranta ca au o minima inteligenta sa vada ca nici macar un imperiu nu a supravietuit istoriei umanitatii. La toata aceasta stare a natiunii romane, si nu numai de acum, a contribuit cu varf si indesat o tagma imbecila si jegoasa de pseudo elite, care de-a lungul timpului a parazitat intr-un mod cumplit un neam- poporul roman.
La BASchet
ce au facut americanii pentru voi pana acuma?
1.vau cumparat rosia montana - adica au furat aurul si voi aveti datorii la FMI de no sa le platiti nici cu 10 generatii de sclavi
2.gaze de sist - ca sa va otraveasca terenurile sa muriti mai bine sa scape de voi
3.scutul antiracheta: sunteti folositi pe post de prosti ca sa va pice voua bombe in cap nu lor.
si ultima
-o sa va implanteze chipuri ca la animale sclavilor. multumitii lui Ponta pentru asta ca el sustine regimul impreuna cu televiziunea asta mascata de spagisti pupincuristi care spala lumea pe creier ca n-au voie sa zica adevaru la TV.
AFARA CU AMERICANII , ROMANIA ESTE A ROMANILOR.
tradatori de tara ce sunteti!!!!
| This discussion has been closed. |