Abuzurile din Romania trec oceanul
Trebuie sa afle si americanii, daca nu stiau deja foarte clar, ca suntem sufocati de ticalosiile fara precedent (de la caderea lui Ceausescu pina in prezent!) a regimului Basescu care ne-au ingenuncheat. Acest lucru a fost posibil doar datorita faptului ca Administratiile Obama si Merkel ne-au bagat pumnul in gura celor 7,4 milioane de romani care ne-am strigat disperarea, prin vot democratic, ca Basescu si ai lui sa plece ca ne-au omorat!
Re: aurel
Corect. Dar pe basescu, videanu, berceanu, udrea, boc, pdl, ...etc... nu-i vrei la puscarie? ...si sa vedem dupa aia?...ha...ha...
Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Mai tare, ca tara nu va aude:
Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!
TOATA LUMEA
Conf.univ. dr. Dan-Șerban Sava, ULB Sibiu.
Re: bombonel
Da, sa intre si voiculescu. dar numai dupa ce intra idolul retardatilor care e bassescu!
Ion Ibrea
am mai votat o data in zadar
petitie
E o miciuna sfruntata aceasta petitie! Rog ministrul american sa nu ia in seama aceasta mizerie, acest junk. Psd a condus tara in 2007-2008 si 2012-2014, Pnl din 2004 in 2008 si din 2012 in 2014. Nu au facut nimic pentru propasirea neamului asa cum depun juramant de credinta. Pe cine credeti postaci platiti ca prostiti? Americanul stie mai bine ce hram purtati.
| This discussion has been closed. |
Am fost si suntem mintiti de ani de zile de actualul presedinte si camarila acestuia, prin minciuna si dezinformare a castigat alegerile si simpatia celor care nu au aplecat urechea la vocea poporului. Avem incredere in actuala guvernare, care demonstreaza ca doreste binele natiunii si lupta din greu cu fortele loiale presedintelui corupt si paranoic.