Abuzurile din Romania trec oceanul
Cum dracu'e regimul Basescu cand astia de la putere fac ce vor!!!!Asa zisa petitie e de un cretinism, care numai cu cretinismul pastorului se aseamana. Observ ca astia fac tot posibilul sa-l scape pe Felix de puscarie. Dar nu o sa scape si cu el o sa plece si jigodiile Antenei 3. Au revoir si n-am cuvinte! Am gresit: ADIO!
HOREA
Dreptate pentru ADEVAR
Acest sistem prea vetust ce vine din era Greciei Antice, trebuie sa apuna pe mapamond! Menirea sistemului a ajuns de mult sa fie o grava piedica in dezvoltarea erei superioare de civilizatie si progres, implicit cerut de era in care traim.
Prin urmare trebuie demolat din temeli in totalitate acest sistem putred si mizer.
Numai societatea civila trebuie sa conduca fara a se mai mandata reprezentanti alesi, intru-cat tehnologia comunicatiilor a devenit atat de performanta incat "da peste" nevoilor noastre de a ne exprima si a conduce din habitatul fiecaruia.
Apelul nostru este indreptat in primul rand catre noua generatie la unison, dar varf de lance sa ne fie IT-isti pentru a crea programele de care societatea civila are nevoie.
Asteptam propunerile voastre,dar exclus politicieni, cu simbrie sau lideri "atotcunoscatori". In final conducerea sine-qua-non trebuie sa fie colectiva si decizionara in baza voturilor obtinute. Asteptam colaborarea.
Subiect
DORESC CA PRESEDINTELE TARI ROMANIA SA TERMINE CU ARESTARILE ABUZIVE A ROMANILOR CARE NU AL VOR CA PRESEDINTE SI SA AVEM O JUSTITIE LIBERA SA FACA DREPTATE AMPOTRIVA DICTATORULUI.TRAIESC AN TARA MEA CU FRICA SI TEROARE CA UN PDL SAU UN ACOLIT AL ACESTUI PRESEDINTE AMI VA ANTRUNCHIA VRUN DOSAR SAU VRE-O FACATURA BASISTA ,NUMAI AVEM DREPTU LA LIBERA EXPRIMARE ...
este foarte bine ce a-ti facut
Daca stie cineva, dati-mi un exemplu de om politic cinstit si corect
Abuzuile din Romania trec Oceanul
Sunt onorata ca pot subscrie si creste numarul acestei Petitii.
Cu deosebita consideratie,
| This discussion has been closed. |