Abuzurile din Romania trec oceanul
MONICA MACOVEI ,TRAIAN BASESCU,ELENA UDREA, ADREAN VIDEANU,MONICA IACOB RIDZI,ANCA BOAGIU,BLEJNAR SI TOTI MEMBRII GUVERNELOR BOC 1,2, ...N DUPA GRATII PENTRU 15 -20 DE ANI CONDAMNATI PT. INDATORAREA POPORULUI ROMAN LA FMI.
În fond și drept ar trebui introdusă și calea referendumului printr-o petiție și în Constituție ca să putem să-i și sancționa : mare idioție a fost inamovibilitatea lor !!!!
Nu toti, dar marea lor majoritate ( obedienăa pana la un scabros pupincurism basescian !!!) sunt pe langa incompetenti, profesional dar si de rea credintă morală incepand de la procurori și până la judecători .
Sunt un umil justițiabil care am câștigat la CEDO impotriva mult laudatei găști sub formă de ghildă de supraoameni zisă justiție roamana și-mi este jenă ca am ajuns să-mi clamez avatarurile cu penibila justitie din Romania .
Parchetul ; o ceata de lachei și /sau incompetenți!!!!
Ar fi cazul ca macar asta să-l sensibilizeze pe Sam cadrilatul despre justiție română 0 gghildă cu superimunități și avantaje cel puțin pe net dar totodataă mă și intreb cănd o sa ajunga să platească, la propriu t, lichelele basiste si cand chiorul o să fie lapidat în pița publică ?!!
BRAVO pentru macar acest inceput !
Nu va lasati ca suntem tare mulți !!!
Cand se vor opri abuzurile justitiei romane? Cand va disparea implicarea politicului din justitie? Vrem o justitie independenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 ani in care Romania a stat in loc! 9 ani in care cei ce au luat puterea in 2004, nu au facut altceva decat imprumuturi, fara a creea locuri de munca din care sa se scoata din nou bani,si tot asa...in felul acesta economia sa mearga! Din contra,s-au desfiintat locuri de munca,banii au disparut in preturi de contracte de zeci de mi de ori mai mari,totul fiind o sarada si un joc ptr a intra in posesia banilor cat mai multi! Personal doresc cat mai repede sa dispara acest personaj grotesc,impreuna cu neamurile lui si camarila sa cu minijup politic! Mi s-a acrit de acest personaj politic care isi baga "ochii" si gandurile in DNA, In CSM si c-am peste tot ca sa-si dea cu inteleptul!
Re:
IN ROMANIA NU ESTE DEMOCRATIE.Aici este o lupta continua:MAFIA-cu sluga sa-STATUL si PARLAMENTUL versus populatie !TOTI,dar ABSOLUT TOTI care nu muncesc fizic contra plugarului care munceste !PROCURORI NU AVEM !!!!Clanurile interlope prospera sub protectia politicului.De ce oare ?Mafiotii sunt deasupra legii.TOTI parlamentarii sunt infractori.Cu mici exceptii.Vrem procurori americani.Si instante americane !!!!Avem nevoie de instante cu jurati DIN RANDUL SARACILOR ONORABILI !!!Judecatorii sunt corupti !!!Toti care intelegeti ca populatia este exploatata de MAFIE va astept in grupul romanilor LIBERI !! :https://www.facebook.com/groups/358975160798785/
| This discussion has been closed. |
Așa sa ajuns in Romania sa fie condamnat de douo ori cel mai bun premier al României după Revoluție .
Si ca el mulți alți au fost Condamnați in dosare fără probe sau in dosare cu probe fabricate doar pentru faptul ca erau adversari politici.