Abuzurile din Romania trec oceanul
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: BASESCU JUSTITIARUL.......
#24865: Strainu' - BASESCU JUSTITIARUL.......
VEZI CUM NU GANDESTI. BASESCU ARESTEAZA RIVALII. VINE PONTA SAU CINE DRACU MAI VRETI VOI SI ARESTEAZA RIVALII SI VOI AVETI DE CASTIGAT. LASATI-L SA ARESTEZE CAT POATE DINTRE EI CA-I VINE RANDU SI LUI. DAR AM IMPRESIA CA VA NUMARATI PRINTRE RIVALII DE ACUM DE SUNTETI ASA INNEBUNITI. BASESCU-I DE VINA. JOS DICTATORU'
Pentru ce ?
Re: Re: Re: DOVADA CA SE POATE SEMNA DE ZECI SI SUTE DE ORI, ACEASTA "PETITIE" E NULA !!!:
#24869: - Re: Re: DOVADA CA SE POATE SEMNA DE ZECI SI SUTE DE ORI, ACEASTA "PETITIE" E NULA !!!:
SI CE REPREZINTA 100000 DIN 15 MILIOANE? 89% LA SUTA SE LAUDA UNU CA AR REPREZENTA 7.4. TU CAT ZICI?
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
Eu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei..;;;;;
Re: DOVADA CA SE POATE SEMNA DE ZECI SI SUTE DE ORI, ACEASTA "PETITIE" E NULA !!!:
#24851: - DOVADA CA SE POATE SEMNA DE ZECI SI SUTE DE ORI, ACEASTA "PETITIE" E NULA !!!:
esti cretin nu exista atatea semnaturi deocamdata
Re: Re: Re:
Ba, inteligenta nu! Ca de unde nu-i... Dar...in rest nimic-nimic? Balbaiala aia retardata e tot ce puteti, asa-i? Fara text in fata creierul nu functioneaza. O sa aveti o soarta deloc de invidiat.
petitieonline.com
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
Eu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei..;,
Re: PENTRU ASTIA SEMNATI, VAI DE CAPUL VOSTRU !
#24878: - PENTRU ASTIA SEMNATI, VAI DE CAPUL VOSTRU !
cred ca in fata lor e base ,bucurate ca nu sau intors cu curu sau ala e pentru astia ca tine 24878
Re: Re: Re: Re:
Maaa , ca la tine da IQ-ul pe dinafara. Simpaticule.
Re: PENTRU ASTIA SEMNATI, VAI DE CAPUL VOSTRU !
Re: Re: Re: Re: Re:
#24891: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re:
CE-I ALA IQ CA NICI NU CRED CA AM ACASA ASA CEVA. DA SA MAI DEA AFARA!!!!
Re:
Re:
BAAAAAA A-NCERCAT UNU' SA FACA ASA SI L-ATI FACUT HULIGAN CAND IA ADUS PE MINERI IN BUCURESTI. PA VOI SUNTETI UNITI CA AIA? VAI DE CAPU' VOSTRU
| This discussion has been closed. |
Oamenii traieste prost ei nare bani si nici nimic de aia basescu