Abuzurile din Romania trec oceanul
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
Deci eu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei.//;
Re:
LA 75 MANANCI CAM DEMULT PENSIE. AR CAM FI CAZUL SA DEVII ''ISTORIE''
Re:
DACA NU SEMNATI, VA TAI NET-UL. :):):)
I-MI INCHIPUI CUM SE TRAIESTE IN CASA TA DICTATORULE
Re:
N-A MENTIONAT CUM SI NICI PONTA SAU CARE DRAC VREA SA VINA NU FAC ASEMENEA MENTIUNI
Guvernul sa ia masuri radicale, sa nu le mai fie frica de amenintarile acestui ticalos.
Cu stima
Vasilica Mihai
Abuzurile din Romania trec oceanul
sunt pensionara, am 75 de ani, si vreua sa apuc momentul cand Basescu va fi istorie uitata!
HAI SA SEMNAM!!!
Re: Re: Re:
LAS' CA VIN AMERICANII SI NE BICIUIE SI PE MINE SI PE TINE, CA ASA SE COMPORTA EI CU SCLAVII.
CE VI SA-MI SPUI MIE LA 75 DE ANI CA VREI SA PLECE UNU SAU ALTU. DACA FACEAI CEVA PT BINELE COPIILOR TAI TIMP DE 75 DE ANI, N-AR TREBUI SA EXISTE PROBLEMELE CARE SUNT ACUM PE UMERII MEI, IDIOTULE
Interesant....
Am comentat la articolul in care Besescu e acuzat ca a retrocedat 66 de imobile pe banda rulanta.
Intrebarile pentru spalatii pe creier erau:
- A revendicat altcineva imobilele respective si Basescu l-a nedreptatit?
- Chiriasii au facut plangere. Cu de drept? Imobilele nu le apartineau lor oricum.
- Proprietarul e numit "individ" in articol. Sunt altii care au mai multe case(Nastase), de ce nu sunt numiti si ei "indivizi"?
- Basescu avea imunitate si cand era primar?
Re:
PAI CARE-I INTERESUL? INTERESUL PETITIEI ESTE SA-L DAM JOS PE BASESCU NU SA TRAIM CIVILIZAT, ASA CA... POFTA-N CUI
Re: Re: Să nu te transformi tu si cei câţiva ca tine in istorie conservată la rscoate.
Re: Interesant....
#24543: Un Om - Interesant....
LASA OILE IN PROSTIA LOR, NU-TI CONSUMA TASTATURA
comentariu
ma mahneste faptul ca am ajuns sa scriem petitii la Inalta Poarta. Ca am ajuns, in tara noastra sa fim umiliti si tratati ca cetateni de categoria 0 de insusi presedintele acestei tari si de acolitii sai externi. Oare omul asta( Basescu) nu se gandeste ca si el la randul lui este la fel de dispretuit de strainatate ca un tradator de neam nevolnic ce este? Sunt foarte trista si dezamagita de vremurile nemernice pe care le traim. Voi, Antenistii, tineti-o tot asa! Faceti lucruri minunate pentru tara asta si pentru demnitatea cetatenilor ei. Cu stima si respect, Mioara Boghiceanu- un telespectator obisnuit.
Re: Re: Re: Să nu te transformi tu si cei câţiva ca tine in istorie conservată la rscoate.
#24545: - Re: Re: Să nu te transformi tu si cei câţiva ca tine in istorie conservată la rscoate.
BAI DESTEPTULE, AM FOST PROST ODATA LA ''REVOLUTIE'', CREZI CA MAI SUNT SI A DOUA OARA SA PUN BOTU' LA UNELTIRILE UNORA SAU ALTORA? STI VORBA AIA CU ''CINE NA-VATAT NIMIC LA PRIMA, N-O MERITA PE-A DOUA''?
| This discussion has been closed. |
Only in Romania :)