Abuzurile din Romania trec oceanul
CUCU
PARLAMENTULUI PERMIT SA SE MANIFESTE ABUZURILE DE ORICE FEL,INCLUSIV CELE MENTIONATE
IN PETITIA LANSATA ONLINE.
PRESTATIA SLABA,CHIAR INEXISTENA A MINISTRULUI JUSTITIEI,CIT SI BILBAIELILE PARLAMENTULUI,
CARE ISI PERMIT SA STEA IN VACANTA MAI MULLT DECIT COPII DE GRADINITA,PROBABIL FIIND
SUPRASOLICITATI IN TIMPUL SESIUNII PARLAMENTARE,LUCRIND 2 ZILE PE SAPTAMINA CONDUC
LA ASEMENEA REZULTATE.
Re:
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus';
Se poate concesiona, arenda, perioade limitate 10-15 ani.
Poporul Roman a fost, este si va fi pe veci stapan.
Nu respectati TRADITIA NEAMULUI?, nepotii-nepotilor vostri, vor fi spulberati
ca frunza 'n vant. PARANOIA e o boala distructiva pentru semeni, TREZITI-VA.
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus.,,,.
Re: petitie
Sunt curios daca "mult stimatul si iubitul" regim Basescu a incercat si sa ... se aranjeze material...( vezi casele si terenurile achizitionate de reprezentantii acestuia...). In anii '90, student fiind si avand mintea plina de idei marete..., injuram crancen "regimul Iliescu" si chiar ma certam, ca un prost, cu parintii pentru ideile-mi liberale, vezi draga doamne de dreapta... Eram un tanar cu mintea aburita de o asa zisa revolutie! Acum continui sa privesc critic perioada acelor ani, insa nu pot sa nu fac o comparatie, cel putin la nivel de comportament, de atitudine , intre Ion Iliescu si Traian Basescu: amandoi presedinti, amandoi asa zisi intelectuali, cel putin dupa unele pareri, insa cata diferenta inter ei! Ma indoiesc ca Iliescu stie cum se bea fara sa te inbeti... Nu credeam ca am sa ajung sa-l apreciez pe nenea Nelu' Cotrocelu'! Basescu m-a ajutat si pentru asta-i multumesc.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;''
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#23941: - Re:
aaa?....iesi acasa