Abuzurile din Romania trec oceanul
CE CRED EU ...?
DACA CREDETI CA USA NE BAGA IN SEAMA VA INSELATI,DACA NE CREDETI PE NOI POPOR NAIV VA INSELATI PE EI II INTERESEAZA DOAR POPORUL LOR BUNASTAREA LOR ...MEREU SPUN CA INTERESUL LOR ESTE...,CA INTERESUL RUSIEI ESTE ..DAR AL NOSTRU UNDE E SI CINE IL VA SUSTINE.? NU CREDETI CA SANTEM PROSTI SI CREDEM CA IN USA NU SE STIE LA CEL MAI INALT NIVEL ADEVARUL DESPRE CE SE INTAMPLA AICI,DE LA EI AM IMVATAT TOT DUPA REVOLUTIE...EI SUSTIN OAMENII CARE LE SERVESC LOR INTERESELE NU ALE NOASTRE.CHIAR VEDEM SI STIM CE SE INTAMPLA. CAND USA VA AVEA UN PROGRAM ECONOMIC SI PT ROMANIA CA SI PT ALTE STATE VOM CREDE DAR IN AFRICA AU SUSTINUT REGIMURI TOTALITARE PANA AU SECATUIT TARA DE BOGATII APOI AU ABANDONAT-O ..CAM ASA VOR FACE SI CU NOI,PACAT CA NU AVEM ROMANI ADEVARATI CARE SA-SI IUBEASCA TARA SI POPORUL SI DACA TREBUIE CHIAR SA SE SACRIFICE PT TARA ... MULTUMESC
Al DVS ,
Calin T
RUSINE T.Basescu!
Re:
Si de ce o tot repeti? Ca sa ne arati cat esti tu de destept, in contrast cu toti ceilalti ?
democratia americana
Respect pentru acest stat tinar de nici 300 de ani dar nu ei au inventat democratia in lume si nu doar democratia lor este unica valabila. Mai degraba economicul determina politicul si asta fac americanii de zeci de ani in toate statele sarace unde vor sa-si exercite sfera de influenta, dorinta populatiei acestor state nu are absolut nici o importanta. Trebuie sa ai doar serviciile citiva oameni autohtoni pe care sa-i dirijezi de partea ta. SUA stiu ca Basescu a fost comunist si chiar securist dar acum joaca pentru ei si asta le ajunge si cind chiar vad ca nu mai merge vor lua mina de pe el. Aceasta petitie le mai confirma inca o data ca pe acest matrafoxat realmente urit de popor nu se mai pot baza...le vor trebui pe altcineva pentru a-si impune dominatia in aceasta parte a Europei, vor trebui sa accepte in final vointa celor multi daca vor sa se mentina puternici in Romania. BRAVO ANTENA 3
Re: Re:
sa fiu sigur ca vor vedea si aprecia cat mai multi recunostinta mea
Sper ca se va termina odata cu regimul acestui infim si nenorocit care a dus tara la rapa ,impreuna cu gasca lui de procurori si judecatorisi toti din institutiile pe care a pus manaacest animal numit" BASESCU"iar oameni precum NASTASE sta in puscarie ,iar lingaii lui se bucura de lumina zilei si abuzurile pe care le comit in continuare.
Dl.GIDEA si URSU sa semnam petii si pentru ei sa-i bagam in PUSCARIE sa vada si eicum este la racoare
| This discussion has been closed. |