Abuzurile din Romania trec oceanul
marian
Basescu este un dictator.A format in jurul sau o adevarata caracatita, avind in virful tentaculelor aboliti ai lui numiti din justitie pe care o controleaza si sunt numiti de el.Ii este frica de ce se va intimpla dupa ce nu va mai fi presedinte,pentru abuzurile pe care le-a facut,incercind sa elimine adversari politici.El stie ca a fost demis de popor si nu are nici cel mai mic respect pentru acest popor.
Mesaj catre romani
Imi doresc ca votul meu pentru demiterea ex-presedintelui Basescu sa se transforme in realitate.Imi pare rau ca USL mi-a inselat asteptarile.Ramane un gust amar ca s-au lasat angrenati in jocul ex-presedintelui si am ajuns sa nu mai avem coloana vertebrala aplecandu-ne in fata altora din afara.Cu un singur lucru vor mai putea cei din USL sa-si spele neindeplinirea promisiunii de a scapa de Basescu: Sa il vedem trimis in judecata pentru toate faradelegile comise. Si asta nu e numai parerea mea.Daca s-ar face un sondaj de opinie cu aceasta intrebare veti constata ca sunt mai multi de 7,4 milioane care asteapta acest lucru. Si daca basescu nu va raspunde in fata legii, atunci intradevar suntem fara speranta si pot spune ca nu mai avem tara ci o colonie condusa de smecheri.
Latul
PENTRU RANDOM.......
petitie
Sunt un medic din Campulung Moldovenesc jud. Suceava si tin sa mentionez ca va urmaresc chiar de la infiintarea postului Antena 3. Pe tot parcursul acestor ani am fost profund impresionat de obiectivitatea,corectitudinea,realismul si setea de adevar cu care a-ti abordat subiectele cu care
s-a confruntat tara noastra.M-a uimit setea dumneavoastra si a lui Mircea Badea de adevar precum si puterea aproape obsesiva cu care luptati impotriva prostiei,ignorantei,nepasarii,hotiei si marlaniei care din pacate caracterizeaza caracterizeaza mare parte dintre ""alesii "" nostrii. DOMNULE Gadea am 59 de ani si UN SINGUR VIS - VREAU un conducator care sa-i pese de ROMANIA,sa o protejeze,sa o ridice,sa o respecte si sa puna intotdeauna interesele tarii pe primul plan. Poate ca sunt un visator , dar sper ca mai exista un singur om cinstit in Romania pentru functia de PRESEDINTE !!!BUCOVINA VA IUBESTE, VA STIMEAZA, si constienta ca sunteti un OM cu cele mai mari majuscule va ureaza sa fiti tot asa cel putin inca 50 de ani !!!!!!!!
Cu deosebit respect !
Piticar Lucian medic primar oncolog Campulung Moldovenesc jud. Suceava
Despre Voiculescu
petitie
Sunt un medic din Campulung Moldovenesc jud. Suceava si tin sa mentionez ca va urmaresc chiar de la infiintarea postului Antena 3. Pe tot parcursul acestor ani am fost profund impresionat de obiectivitatea,corectitudinea,realismul si setea de adevar cu care a-ti abordat subiectele cu care
s-a confruntat tara noastra.M-a uimit setea dumneavoastra si a lui Mircea Badea de adevar precum si puterea aproape obsesiva cu care luptati impotriva prostiei,ignorantei,nepasarii,hotiei si marlaniei care din pacate caracterizeaza caracterizeaza mare parte dintre ""alesii "" nostrii. DOMNULE Gadea am 59 de ani si UN SINGUR VIS - VREAU un conducator care sa-i pese de ROMANIA,sa o protejeze,sa o ridice,sa o respecte si sa puna intotdeauna interesele tarii pe primul plan. Poate ca sunt un visator , dar sper ca mai exista un singur om cinstit in Romania pentru functia de PRESEDINTE !!!BUCOVINA VA IUBESTE, VA STIMEAZA, si constienta ca sunteti un OM cu cele mai mari majuscule va ureaza sa fiti tot asa cel putin inca 50 de ani !!!!!!!!
Cu deosebit respect !
Piticar Lucian medic primar oncolog Campulung Moldovenesc jud. Suceava
"LIBERTATE, OCHII PLANSI VOR SA TE VADA"
Ma alatur demersului dvs. convins fiind ca politica basista se rezuma la urmatoarele versuri (din volumul PANSEURI MIORITICE POSTDECEMBRISTE):
Cand vrei sa-ti convingi adversarul,
Cel mai bun argument este parul.
Cvorum realizat
Nu scăpați, dragilor! Ne-am mai trezit şi noi şi ne dăm seama cum funcționează vechea/actuala securitate/mafie.
"FAPTELE NU VORBELE TE FAC SA FI MARE"!!!
Dupa revolutie a hotarat sa fie El, Ceausescu !
| This discussion has been closed. |