Abuzurile din Romania trec oceanul
DANA GRECU @ MIRCEA BADEA
10 ani de NATO
Scrisoarea nu trebuie confundata cu petitiile boierilor la "Inalta Poarta" din trecut. Sa ramana o manifestare a crizei democratiei prin care trecem, acum, dupa 10 ani de "membra NATO". N-ar fi rau sa se faca si un bilant corect si asupra acestei perioade si conjuncturi. Ce-am avut si ce-am pierdut ... si totusi ce-am castigat ... (poate Bechtel ?). Sustin cu toata convingerea toate atitudinile care apara demnitatea romanului si a Romaniei.
Asta in conditiile in care se mareste salariul minim pe economie si in consecinta creste si suma data pentru sanatate. DE CE atunci scumpirile de mai sus!?
Ar trebui sa protestam si pentru aceste abuzuri deoarce pentru serviciile medicale care le primim din banii de la CAS, sunt bataie de joc! In spital iti cumperii totul si-ti platesti operatiile.
Deci daca acum primim si mai putin pe bani mai multi colectati la CAS, de ce sa stam si sa tot acceptam in tacere?!
Bai idiotilor, ca altfel nu va pot zice, de ce astia 90.000 care au semnat petitia asta nu ies in strada? De ce ii asteptati iar pe americani? Voi sunteti intregi la cap? Nu v-ati saturat de mUe si ueisei ? Suntem un popor de lasi.. vai de noi!
Re:
CE DRACU TOT COPIATI COMENTARIILE ASTEA. SE ADUNA SI ASTEA CU VOTURILE?
Cine pute cel mai tare: Beshina sau Boc ?
Re:
Ba boule,tara a fost jefuita de intreaga clasa politica !Prostul vostru bolsevic ilici a instaurat hotia in Romania !
adevarul
Doresc ca justitia sa isi faca datoria si nu vreau ca hotii si excroci din tara asta care lau dat pe Ceausescu jos si au furat bani tarii care in ziua de azi traiam mai bine ar trebui sa fie la inchisoare si toata averea confiscata Voiculescu la INCHISOARE.un mare hot si tradator al tarii
| This discussion has been closed. |