Abuzurile din Romania trec oceanul
Doresc ca in acest demers sa se faca lumina si bine tarii,si ptr asta alaturi de oamenii care iubesc aceasta tara (in special cei de la Antena 3)sa intervina si DUMNEZEU .DOAMNE AJUTA ,DOAMNE DA IZBANDA !!!
Re:
CHEMATII PE LA VOI SI SEMNATI TOTI, CA NU CRED CA STITI SA SEMNATI VOI PT EI
LIBERTATE ROMANIEI SI ROMANILOR.
Re:
Musafirule, Vorbesti de guvernul meu? Nu mi-a fost greu sa pun analfabeti, orice membru al USL se califica!
ioan
PUNANDU-NE CU TOTII DE ACORD CU ACEASTA REALITATE ..VOM VEDEA CE ESTE DE FACUT PE VIITOR, DEOCAMDATA
NE UITAM PRECUM, ,BOUL LA POARTA NOUA" ..LA ,,INALTA POARTA. DE ACOLO NU POATE VENI NIMIC BUN.VA TREBUI
SA RECUNOASTETI SI VOI
Re:
STai linistit, Crin numai se crede presedinte, nu va ajunge niciodata presedinte. Scapi de el daca nu te duci la alegeri.
Re: ioan
Tu asa te vei uita mereu. Daca asa esti, de cate ori vei vedea o poarta noua te vei holba!
Re: Liviu Dragnea
#16161: Liviu Dragnea - Liviu Dragnea
Sa traiti sefu ! am contactat toate cimitirele ! toti mortii ,vampirii si moroii au semnat petitia
corupție
Re:
Mai zombi, sunteti calcati in picioare fiindca nu existati. Eu as ocoli cei 7,4 milioane de moroi ai lui Dragnea, daca acestia ar exista...
independența justiției
Ce înseamnă U.S.A.? Păi, Uniunea Sovietică Ailaltă! Cred că atunci când alegi între România şi Băsescu, meriţi să ai exact ce ai ales. Hello, Chevron, se pregăteşte Ponta!
| This discussion has been closed. |