Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
SA-SI FACA ADRESA DE EMAIL. ASA SUNT INREGISTRATI, CINE CU CINE VOTEAZA
Re:
Cred ca ati gresit semnand. Aceasta petitie nu e impotriva guvernarii. O sa exploateze ponta in continuare gaze de sist si aur, sustinut de antena3.
in cine te erijezi, cristina?Re: bravo popor ! Asta te vreau
#16169: cristina - bravo popor ! Asta te vreau
in cine te erijezi, cristina? chiar crezi ca toti sunt prosti si ai venit tu sa-i luminezi???? nu spun ca usl-ul e bun, dar nici pe departe nu e ca basescu si gasca.
Mama Omida
Gadea e la curu Varanului plin de caca la gura
huooooooooo
Re: Re:
uite ca si eu cred in protestul stradal ! . In ocuparea simbolica a sedilor de partid si a institutilor guvernamentale .De pe un laptop nu poti face nimic . Guvernatii roamnii nu stiu decat de frica multimii !
Gigi Becali
asa sa scrieti
Futu-va in gura de zdrente sa va fut
ioan
O ASCUNDETI NU AU NICIO LEGATURA CU ,,STATUL DE DREPT" CU, ,DEMOCRATIA" CI DOAR CU INTERESELE LOR CORPORATISTE DE CONTROL SI SUBJUGARE DE DOMINARE.ROMANII INTELEG CA LUCRURILE RELE DE ACOLO VIN VEDETI BINE CA.AVEM PARLAMENTARI, AVEM GUVERNANTI DEGEABA, ,,REFORMELE" LEGILE" VIN DE LA,,EI" SI ORICINE SE IMPOTRIVESTE ESTE INLATURAT ,
ASA CA ROMANII AU INTELES CA TOTUL ESTE IN ZADAR SI DE AICI RESEMNAREA..
Re:
DEPINDE CUM FACI CEREREA, DIN PICIOARE SAU IN GENUNCHI. PETITIA ARATA CA DIN GENUNCHI SI CAM SEAMANA CU ORAL-UL
http://www.petitieonline.com/signatures/abuzurile_din_romania_trec_oceanele/
Cand eram student, Romania a fost vizitata de Richard Nixon. Doamne,ce mai vizita. Atuncil-am inteles pe tata si am sperat si eu ca asteptarea lui se va implinii.
Dupa 90, am vazut ce s-a intamplat. Sperantele au ramas,insa, ce este sigur,este ca: Americanii nu-i inteleg pe romani si,probabil,nici nu au interese strategice si pe termen lung cu privire la Romania. Pacat de dragostea imensa pe care poporul roman o are fata de POPORUL american.
Petitieonline ro
Doctorul: Am o veste bună și una proastă. Vestea bună e că peste 4 ani o să votați în Teleorman.
DORESC CA PETIȚIA SĂ AIBĂ EFECTUL SCONTAT.
| This discussion has been closed. |
multumesc antena 3 pt aceasta initiativa.