Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
Nu e chiar asa. Am si eu nevoie de serviciile mele. Ca asa e in politica mare
trebuie
Re:
Dna Nulland, eu tot ce pot sa va spun e ca m-a apucat de coaie si m-a strans tare, pana am lesinat
Re:
NU SUNTEM IN RAZBOI DAR CURAND AM IMPRESIA CA VOM FI,,,,TOTI TARANI DIN ROMANIA O SA VINA LA BUCURESTI SA ISI CEARA DREPTURILE ..ATUNCI BASESCU TRAIAN VOM VEDEA CE VA FACE SUB FUSTA DOMNISOAREI UDREA
Petitia mi se pare mai mult decat binevenita. Ar trebui sa fie facuta pe un ton mai ferm caci ateptam sprijinul american ( pozitiv si neutru politic) de foarte multa vreme. Dar sprijin neutru si nu partizan pentru dictatura (nici macar disimulata!!!)...obscena a lui T.BASESCU care nu are nimic SFANT ( nici onoare ,nici respect pentru ....minima morala, nici pentru ADEVAR-contrazicandu-se pe sine insusi -mintind- de la o zi la alta!).
1)DOMNULE PRESEDINTE B.OBAMA ,am sperat ca prin alegerea dvs.sa se schimbe metodele de....politica internationala.
2)Comform " legilor implacabile" ale ISTORIEI cine, ce tara va impune o POLITICA INTERNATIONA DEMOCRATICA SI FARA INPUNERI unui stat DE SOLUTITI EXTENE ERONATE ! ( SA OPINEZ EU.......?????!!)
Re:
Stimate domn, competenta e doar o vorba de Basescu inventata. Importanta e loialitatea fata de cauza antiimperialista si anticolonialista.
Re:
da' pa tine de ce te fute grija?
cine esti tu?
ahh, o ovreica practicanta.. dar stai.. .toate ovreicele sunt practicante, ca la voi la ovrei descendenta este dupa mama... asa si?
Na' ca am uitat, despre ce vorbeam?
Re:
FETITO ADICA ADRIAN NASTASE NUME DE COD SEREISTULE VINO SANE INTANLIM SA DISCUTAM ASA DE POLITICA AMANDOI LA O STICLA DE VOTCA IN FERENTARI ...AICI ITI DAU SI O SERINGA SI REZOLVAM TOTUL DORMI LINISTIT ETERN CU BASESCU IN GAND ......SA AI VISE PLACUTE CU UDREA
Re:
Dna Nuland, daca-mi permiteti, mai bine ma numiti pe mine presedinte, ca am experienta in management electoral cu vii si cu mortii. Poate il intereseaza si pe dl Obama pentru al treilea mandat, saru'mana
Re:
ar trebui sa stiti avand in vedere varsta ,cu respect ,ca pe americani nu-i intereseaza decat interesul lor,cum de putem noi crede ca ne vor ajuta intr-un fel ?ei doar se folosesc de noi...nici macar nu ne da liber la vize ...suntem neinteresanti
Re:
SUSPENDAM PE TOATA LUMEA SI IL PUNEM PE REGELE MIHAI BULANGIULE SAU PE TINE CA ESTI MAI BUN CA EI ...ASA E BINE BASISTULE??????
Re: Re:
Petitia mi se pare mai mult decat binevenita. Ar trebui sa fie facuta pe un ton mai ferm caci ateptam sprijinul american ( pozitiv si neutru politic) de foarte multa vreme. Dar sprijin neutru si nu partizan pentru dictatura (nici macar disimulata!!!)...obscena a lui T.BASESCU care nu are nimic SFANT ( nici onoare ,nici respect pentru ....minima morala, nici pentru ADEVAR-contrazicandu-se pe sine insusi -mintind- de la o zi la alta!).
1)DOMNULE PRESEDINTE B.OBAMA ,am sperat ca prin alegerea dvs.sa se schimbe metodele de....politica internationala.
2)Comform " legilor implacabile" ale ISTORIEI cine, ce tara va impune o POLITICA INTERNATIONA DEMOCRATICA SI FARA INPUNERI unui stat DE SOLUTITI EXTENE ERONATE ! ( SA OPINEZ EU.......?????!!)
............
Mai scriu odata: poate chiar citeste cineva cu ...........bun simt
......aceasta petitie le aduce mai repede TURBAREA, sustinatorilor basisti....vai ce multi sant, aproape o suta...hahahahahaa
BRAVO ANTENA 3, BRAVO GADEA!
| This discussion has been closed. |