Abuzurile din Romania trec oceanul
Chiar suntem sclavi?
Re: Re: Re: Liviu Dragnea
#15440: - Re: Re: Liviu Dragnea
BAI BULANGIULE BASIST VOI CORDONATI JUSTITIA DIN TARA ASTA SA VA FACETI TREABA SI DATI EXEMPLE VICTIME .....DAR TOATE AU O LIMITA INTRO ZI VEI FI SI TU CONDAMNAT DE ACCEIASI JEGOSI DE LA ICCJ .......PANA UNA ALTA ROMANIA O SA IASA IN STRADA IAR VOI BASISTILOR TINUTI IN SPATE DE JUSTITIE SI MILITIE VETI PLATI SI VETI FI JUDECATI DE POPOR FARA DREPT LA APARARE CA CEAUSESCU SUCCES
Re: Jos tiranul....
#15442: Antibase Costantin - Jos tiranul....
Eu zic sa va uitati doar la Antena 3. Sunt colaboratorii mei de incredere.
Re: Re: europa libera
NU MAI CONTEAZA BAI CULTULE CA SUNTEM ANALFABETI ESENTIALUL CA SUNTEM MULTI SI CAND TE VOM JUDECA NOI ANALFABETI FARA COD PENAL O SA FIE RAU DE TINE SI DE TOTI BASISTI ..LA JILAVA BASESCU TRAIAN cancerul si viermi sa va crape
Re:
Daca ies din puscarie promit ca poti sa vii in tara. Cu casa va fi o problema. Casa ta va fi casa mea, da' poti sa stai in ea, daca platesti chiria la timp!
Re: Re: Re: europa libera
#15457: romania libera jos basescu - Re: Re: europa libera
Negruzzi spunea de ce tara este de cacat. Citat: Prosti, da' multi! Sunteti multi!
Re: Re: Re: Re: Liviu Dragnea
#15454: VICTIMA SISTEMULUI - Re: Re: Re: Liviu Dragnea
numa incet ca faci spume la gura
Re:
multa muie si dumneavoastra dom' profesor. asa ne-ati invatat... sa spunem adevarul
Re: Chiar suntem sclavi?
#15453: greuceanu - Chiar suntem sclavi?
Aveti dreptate. Gata cu ploconeala in fata puterilor straine! Uitati-va la mine, am preferat sa fug din tara decat sa dau ochii cu reprezentantii impoerialismului mondial care suge sangele popoarelor inocente.
Re: Re: Re: Re: Liviu Dragnea
#15454: VICTIMA SISTEMULUI - Re: Re: Re: Liviu Dragnea
Esti o victima a sistemului de planing familiar
cei de la Durex ar trebui sa isi ceara scuze fata de mama ta ca ai aparut boule:D
Re: Re: Re: europa libera
#15457: romania libera jos basescu - Re: Re: europa libera
asta vreti voi fara cod penal curvelor
Re:
stai jos si taci, ca tu dai limbile acolo nu aici, aici sunt destui, vreo 80000 pan'acu, da' mai vin
Re:
Eu voi fi un presedinte mult mai responsabil decat Basescu, frati romani! In fiecare zi exersez fuga spre responsabilitate, dar de fiecare data sar peste ea, fiindca am detenta cam mare, de la baschet
Re: tiran basau
Chioru e RESPONSABIL? Daaaa !!! Cand numara cuburile !!! Vai voua, basisti !!!
Re:
P'acolo scria si de justitie? Scria si ca astia din Parlament sa fie trimisi la bulau? Jos SUA! Traiasca cei 7,4 milioane de idioti care ne-au votat!
Re: Re: Re: Re: Re: Liviu Dragnea
#15464: - Re: Re: Re: Re: Liviu Dragnea
Familiar, nefamiliar, vremea pulii trece
Re: VICTIMA SISTEMULUI
ba bag pula in rasa mati si in BASESCU SI IN USL IN VOI TOTI INFECTYI SI HOTI DIN ROMANIA ASTA ....DECI SI PE SCURT ABUZURILE PROCURORILOR JUDECATORILOR MILITIENILOR CUM RAMAN CU ELE?????????????????????ASTA ESTE PROBLEMA MIILOR DE ROMANI CONDAMNATI NEVINOVAT REVOLTATI DE URA SI DURERE .................DECI CUM RAMANE ??????TREBUIE SA JUDECAM SI NOI OAMENI DE RAND PROCURORI JUDECATORI FARA DREPT DE APARARE?????TREBUIE SA NE FACEM DREPTATE SINGURI???????????JOS CORUPTIA DIN CSM ICCJ TOTI CORUPTI SI OAMENI FARA SCRUPULE
ARe: Re: Re: Re: Re: Re: Liviu Dragnea
#15472: Victor Viorel Ponta - Re: Re: Re: Re: Re: Liviu Dragnea
Asa e Viorele. Bine ca am baietei p'acilea cat mai am pula. Si de n-o mai fi pula, gaozul nu mi-l ia nimeni!
| This discussion has been closed. |
Re:
#15446: -
Toti analfabetii au "cooptat" la petitie!