Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Rădăcina răului e altundeva ...
#15350: Victor Viorel Ponta - Re: Rădăcina răului e altundeva ...
De acord că țara trebuie luată înapoi de la cei care au confiscat puterea și/sau culisele acesteia, împotriva voinței evidente a majorității poporului. Dar apoi totul o va lua de la capăt, mai devreme sau mai târziu, fiindcă lupta la vârf pentru puterea politică (fară un arbitru absolut imparțial la Cotroceni), cu efecte nefaste asupra întregii societăți, va fi doar resetată și re-lansată, nu anulată.
Sunt in totalitate deacord cu aceasta petitie pe care dumneavoastra domnule Gidea impreuna cu echipa dumneavoastra de jurnalisti pe care ati trimis-o catre SUA. La fel ca si ceilalti cetateni ai Romaniei consider ca abuzurile facute de catre noul dictator al Rominei care este instalat de 9 ani la Cotroceni,nu pot fi lasate necunoscute de catre noi, sau ca acest dictator sa-si prezinte numai dinsul punctul de vedere prin slugile basiste.Va felicit pt initiativa facuta de catre dumneavoastra,si va sprijin in totalitate demersul dumneavastra.Multumesc.
Basescu un politruc pervers inconjurat de niste escroci protejati politic de FMI
Re: Re:
#15357: POPOR UMILIT DE PDL - Re:
Ase este. Sa invie Nuti Ceausescu ca duc lipsa
Re:
An vine de la anus? Mie asa mi-a spus dl Presedinte Adrian Nastase
Va felicit si va sprijin oricand in astfel de situatii.
Va doresc in continuare mult succes, sunteti speranta si increderea mea si a tuturor celor care simt romaneste.
Mult succes si sa aveti incredere ca sunt multi cei care va sustin.
Pe de alta parte exista si asa zisi oameni in tara noastra care sunt dispusi prin orice mijloace sa isi pastreze privilegiile cu orice pret, sa parvina, sa minta, sa le fie bine fara sa munceasca, din cauza carora Romania a decazut atat de mult pe scara valorilor, astfel de oameni au ajuns in niste functii inalte iar drept consecinta au de suferit cei care isi fac datoria in domeniile lor in mod cinstit. Din cauza lor avem de suferit acum.
Va multumesc
Re: Re: Re: nu mai pot cu astia
#15366: RACOVA VA ASTEAPTA BASISTILOR - Re: Re: nu mai pot cu astia
Vrei sa impingi nebunaticul la glota? Baga, pofticicosule!
Re: Re: Re:
#15375: Victor Viorel Ponta - Re: Re:
asa deci...Oprescu e viitorul presedinte ....
Re:
Europa si SUA sunt uimite de citi imbecili se uita la antene si scriu timpenii pe net. Tu esti primul din ei. Parca ziceai ca e dictatura atunci cum dracu' e garantat dreptul la petitie ? Nute mai uita la Gidea ca te-ai prostit
Re: Liviu Dragnea
#15384: Liviu Dragnea - Liviu Dragnea
Adica iar o sa-i dau in cap pe sub patura?
Re: Liviu Dragnea
#15384: Liviu Dragnea - Liviu Dragnea
L-as gasi eu de cateva ori!
DE POPULATIE NU LE PASA,,,,,,,[SA TRAITI BINE]....!!!
Re: Crin Antonescu
#15387: Crin Antonescu - Crin Antonescu
Crin, om bun, nu vii pana la mine? Viorel a fugit cu putoarea la Viena!
Re:
Imi pare rau ca ai ajuns in Germania. Hai sa facem reconstituirea si sa nu mai mergi in Germania. OK?
Re: Re: Crin Antonescu
#15394: Adrian Nastase - Re: Crin Antonescu
vin pisi vin... asteapta-ma
Re:
Acu', ne-ati votat. Nu va mai ramane decat sa o sugeti pana la urmatoarele alegeri. Scapam de Base si furam tot!
Re: Crin Antonescu
#15387: Crin Antonescu - Crin Antonescu
Crin, ce intrebare e asta? Lumea nu doarme pe aici fiindca ma cauta pe mine.
Adevarul e ca sunt greu de gasit, uneori, chiar si pentru mine
Gadea Mihai
http://www.youtube.com/watch?v=zN0ZsBLenlI :D
Re: Re: Re: Crin Antonescu
#15396: Crin - Re: Re: Crin Antonescu
Frumosule! Stiam eu ca tu esti copilul bun, nu nerecunoscatorul de Viorel.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: nu mai pot cu astia
#15366: RACOVA VA ASTEAPTA BASISTILOR - Re: Re: nu mai pot cu astia
Sterge-ti balele agramatule