Abuzurile din Romania trec oceanul
te si pentru un trai mai bun,au murit degeaba!!!
Concetateni TREZITI-VA !
statul de drept
Va apreciez initiativa si va felicit !
Semneza aceasta petitie in semn de solidaritate, „UN CETATEAN DE RAND”
ASTEPT CA REPREZENTANTUL DEPARTAMENTULUI DE STAT SA ISI RETRAGA PUBLIC AFIRMATIILE NEFONDATE PRIVITOR LA FRAUDAREA"MAJORA" A VOTULUI DE LA REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI. SI ACESTA ASTEPTARE ESTE LEGITIMA...
Pupincuristilor lui Voiculescu de la antene
Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa va aud strigand din toti rarunchii ca Varanul securist trebuie sa infunde puscaria pe viata! Sa va aud, derbedei antenisti si antenizati fara voia voastra, in cor, toti odata, ca sa se auda pana peste ocean!Strigati toti intr-un glas: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Mai tare, ca tara nu va aude:
Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!
In 2012 am votat pentru demiterea lui 7,4 milioane de oameni. dar cu minciunile lui si ale acolitilor lui Basescu nu a plecat. Unde sunt cele 2 milioane de voturi fraudate cu care s-a laudat Monica Macovei? Nu sunt pentru ca romanii nu sunt prosti cum ne cred unii.
Re: JOS BASESCU !
#14205: Musafir. - JOS BASESCU !
da ai bani de internet si pc. oare cum?
din tara noastra.
Băsescu, Go On Prison!
Baconschi, Go Ahead In Prison ! : Good-for-nothing in prison. Vă spun, nenorociţilor, că asta va urma. Brontozaurul Baconschi de la externe ce zice? Dar lae chiorul, ce face? Se face că nu vede. Va vedea puşcăria, cât de curând.
Re: Rusine sa va fieeeeeeeeeeeee antenelor
#14158: TUDOR - Rusine sa va fieeeeeeeeeeeee antenelor
Eşti un basist bolnav
Medic
| This discussion has been closed. |
Desteaptate Romane!!!!!!!!!!!!!!
ROMANU a fost curva cu doua fete de cand lumea eu am plecat din tara acum 12 ani si nu am de gand sa ma mai intorc in tara.Am crezut ca intr-o buna zi ma voi intoarce acasa dar cate vad sunt foarte slabe sanse oare cat se mai poate fura in Romania ????? ....BASISTI si toti COMUNISTI merita bagati la inchisoare pe viata si pusi la munca silnica cate 14 ore pe zi.As dori ca o echipa a Antenei3 sa vina aici unde locuiesc eu in Italia sa faca un reportaj despre ceea ce le voi arata eu dupa care poate se va trezi si poporul asta blestemat de soarta tot ceea ce se intampla nu e din vina politicienilor ci chiar din vina noastra a tuturor si a celor care au acceptat compromisuri de toate felurile...pacat.In ATENTIA Antenei3 acesta e nr meu de tel.0039/3281383357 poate impreuna vom reusi sa scapam de acesti TERORISTI care ne-au facut sclavii Europei