Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Manipulare antenista
#12119: zavaidoc - Manipulare antenista
dispari jegosule .. muta-ti vorbele puturoase in alta parte .. asa inventati cum suntem, daca prindem unu ca tine care ar avea curaj sa zica asa ceva in public (dar tu n-ai, sluga basista), ii mutam falcile din loc .. reactia e naturala, tembelule ... lumea a votat sa plece ,la referendum .. aia carora li s-a scuipat pe vot, nu vor uita si ierta asta in veci .. dar tu n-ai demnitate , deci nu poti pricepe..
Re:
Poti sa numesti macar unul din abuzurile regimului Basescu? Nu poti, pentru ca ai creierul spalat de Antena 3, care pentru orice se intampla pe lumea asta (ex. e prea frig afara, a fost cutremur in Filipine, s-a nascut un copil bolnav in Etiopia etc.) e de vina Basescu...
Nu zic ca Basescu si ai lui au fost perfecti, dar fata de nenorocitii astia care sunt acum la putere au facut si multe lucruri bune...
"Aici sunt banii Dumneavoastra???"
"Sa traiti bine???"
Va sugerez sa initiati o Petitieonline cu tinta clara "Demiterea impostorului"
ZAVAIDOC , TOT UN DOBITOC ......
Imi pare rau pentru bunicii si parintii mei, care desi au fost bombardati in ultimul conflict mondial da aviatia americana, niciodata nu te-a acuzat, dimpotriva, te-au asteptat pana la moartea lor.
Si cand ai venit, pentru urmasii lor ai fost o deziluzie!
Deziluzie pentru ca prin modul cum ai tratat problemele romanesti, ai umbrit ideile de capitalism si democratie, pe care le-am asteptat dupa revolutie!
Ai demonstrat ca inrealitate esti un despot, un egoist, un Lapusneanu al zilelor noastre.
Regret!
Dumitru Raduta
A taiat unele pensii fara nici o justificare.
Re:
"Inteligentule", tu stii ce inseamna dictatura? Pai daca ar fi dictatura, nu ai mai putea sa semnezi petitii aberante facute de protectorii hotilor si mafiotilor, ba mai mult, postul de lingai voiculescieni ar fi fost desfiintat de mult!
Re: Re:
#12139: - Re: Banuiesc ca te referi la Ponta, Voiculescu, Dragnea, Fenechiu, Mazare, Iliescu, Nastase &co., cei care ar trebui sa-si ia labele comuniste de pe Justitie...
MDA.. ca sa-si tina labele murdare de crima, hotie si tradare gasca "de dreapta" base-udrea & Co....vezi sa nu...ha, ha!!
JOS BASESCU!!!
| This discussion has been closed. |