Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
huo basescu, JOS CU MITOCANUL!
This comment has been removed by the author of the petition.
Subiect
1)_Ori ati devenit brainwashed, auzind minciunile alesilor vostri (Iliescu,Voiculescu,Nastase,Ponta,Crin) in fiecare zi si numai deosebiti Adevarul!!!!
2)_Ori v-ati vandut sufletul pentru niste bani murdari ca sa aparati penalii Romaniei si v-ati pus in slujba minciunii si a dezinformarii.
Pacat de voi.
Sus la munte, la izvor
Apăi, io, te aștept, Traiane. Te-oi omeni, te-oi lăsa să te joci cu câinii mei, dar ai grijă la pisicu' meu, că zgârie rău.
http://radu-tudor.ro/wp-content/uploads/2013/11/basescu-cioban.jpg...
As vrea ca acest personaj sinistru din istoria Romaniei moderne ,sa dispara din viata noastra si sa plateasca juridic pentru coruptie si abuz.Basescu ne jigneste cu ,si la fiecare aparitie a sa, in seara asta parea scos din minti, cred ca simte ghilotina, deasupra capului.
Inca odata (pentru a cata oara?) FELICITARI pentru initiativa! Va multumesc!
Pot sa semnez cu fiecare din cele zece degete ale mele? Cele de la maini, desigur. Desi, daca ma gandesc bine, as semna cu bucurie si cu celelalte 10 (de la picioare)! Este poate neacademica exprimarea mea, dar personajul, nu merita altceva. Cu stima!
| This discussion has been closed. |
Nu cred ca mai este un mincinos mai mare in lume si care nu a urmarit bunastarea propriului popor ci numai imbogatirea propriei familii si a camarilei lui..nu a facut nimic nici ca ministru, nici ca primar si nici ca presedinte...un pirat smecher, obisnuit cu hotii si crime...Dumnezeu va avea grija de el cu siguranta. Ma intreb ce a promis el strainatatii de l-au mentinut in functie impotriva celor 90% care au votat impotriva lui?