Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#1351

2014-01-16 20:05

rectific NIS

Musafir

#1352

2014-01-16 20:05

astept ca acest individ sa plateasca pentru tot ce afacut nedrept pentru noi .nu l-am votat niciodata dar a ajuns sa ne conduca.sper sa vina ziua cand va plati atat el cat si analfabetele lui

Musafir

#1353

2014-01-16 20:05

sunt incredibili domnii astia securisti/presedinti.... cand se simpt incoltiti tipa in speranta ca tu, om cinstit, sa renunti... bun reporterul dvs...

Musafir

#1354

2014-01-16 20:05

ma tot intreb de ce nu se aplica formula "ghise"..., fiindca socot ca e calea cea mai legala, daca parlamentul e organul reprezentativ al populatiei romaniei !!!!!! nu pricep de ce lancezeste usl-ul... de ce nu-i scoate din functii pe cei 'devotati' din procuratura... de ce nu pun un ministru al justitiei mai ..."barbat" [ca sa nu zic termenul spaniol...]

Musafir

#1355

2014-01-16 20:05



EXPATRIEREA
(UCIDEREA VALORILOR NATIONALE)


Am citit cu stupoare pe burtiera unui post de televiziune , scris cu litere de o schioapa dar fara niciun alt comentariu , faptul ca 1 din 3 romani vor sa emigreze. De fapt sa se expatrieze pentru ca migrataia este un fenomen social inca din strafundurile istoriei , atunci cand nu existau state si mai ales cand nu se nascuse ori inventase cuvantul patrie.
Asezarea noastra , locurile noastre de vanatoare erau concepte care ele insele dadeau nastere uneori nevoii de migratie . ”Inundatiile ne-au distrus colibele , vanatul s-a imputinat , poate ca e mai bine sa ne mutam cu totii undeva mai la deal ori pe malul lacului din departare.”
Cu timpul asezarile s-au stabilizat , au aparut drumuri de lagatura si trocul a fost incet incet inlocuit cu moneda metalica. Incet incet au aparut statele , s-au delimitat teritoriile fiecarui grup etnic si asa a aparut nevoia de a concretiza sentimentul de apartenenta la locul tau de nastere , de trai si de moarte – ceea ce s-a numit patrie.
Pentru a-si pastra patria lor s-au luptat dacii lui Decebal . Pentru a-si imbunatati viata in patria lor s-au luptat pandurii lui Tudor Vladimirescu si dupa numai cateva decenii , revolutionarii lui Nicolae Balcescu.
In 1877 , romanii s-au jertfit nu pentru beneficii materiale ci pentru a elibera patria lor de sub jugul spoliatorilor otomani.
Dupa 400 de ani de la incercarea lui Mihai Viteazul de a crea o patrie pentru toti romanii , la 1 Decembrie 1918 , teritoriile ce formau patria noastra s-au reunit intr-un singur stat , o singura si unitara patrie .
Nici macar al II-lea razboi mondial nu a reusit sa ne dezmembreze integral patria . Am pierdut parti de teritoriu unde oamenii traiesc inca (cei mai multi) romaneste , vorbesc inca romaneste si , cel mai important , gandesc inca romaneste.
Din acest motiv mi se pare cel putin ciudat faptul ca istoria a pus in fruntea unui stat -nu tocmai mic , nu tocmai neinteresant pentru economia politica a regiunii deci imposibil de neglijat- , un om care a reusit sa imprime expatrierii din Romania , un avant nemaipomenit.
Intreaga activitate a acestui om care are scheletele nu in dulap ci in suflet si in tainetele constiintei (atata cata exista in spatiul restrans destinat ei) a condus la exacerbarea expatrierii din Romania.
In mod concertat deja de 9 ani , a asigurat expolierea statului prin membrii unei camarile pentru care Sicilia ar trebui sa ne invidieze . E adevarat ca nu el a inceput aceasta expoliere ci intregul esafodaj creat dupa 1989 (eu am convingerea intima , cred eu bine fundamentata , ca nu a fost o revolutie si nici o lovitura de stat ci un melanj bine vopsit de niste meseriasi cu o buna pregatire profesionala).
Indemnul la expatriere , facut in public si la ora de varf pentru contactul cu media, nu este decat inca o parte din acest mecanism , gandit probabil de aceiasi meseriasi vopsitori.
„Plecati in strainatate daca nu sunteti multumiti de traiul de aici(rostit raspicat)” – „mie si alor mei , oricum ne convine sa va imputinati. O populatie mai redusa inseamna o opozitie mai redusa numeric la planurile mele de a feudaliza Romania. Daca pleaca medicii , vulgul va aveaparte de o asistenta medicala mai slaba numeric si ca experienta. Mai inchidem 50-60% din spitale si mai micsoram un pic populatia. Putem cumva vopsi si un genocid daca am vopsit o lovitura de stat. Daca pleaca si cat mai multe minti luminate , cu atat mai bine. Cine sa mai deschida ochii multimii? De specialisti oricum nu mai avem nevoie pentru ca industria noastra e doar o amintire pe ruinele careia s-au ridicat doar cativa intreprinzatori cu curaj si atat. Goliti voi orasele si satele. Ne asumam noi sarcina sa preluam tot ce lasati voi in urma . Iar cand vom detine controlul integral , vom sti sa valorificam toata agoniseala acestor ani. Nu mai avem nevoie decat de ospatari si eventual tinichigii auto . Academia Romana este o cladire frumoasa. E mai bine sa o pastram neatinsa pentru ca va dura mai mult. Dar restaurantele trebuie sa functioneze bine caci acolo are loc emulatia acestui popor inca de pe vremea lui Eminescu. Sa schimbam „taverna mohorata” cu un fulger aurit unde se mananca si se bea bine. Iar atelierele autot sunt cu certitudine o necesitate. Ne rupem masinile pe araturile de la Nana si de prin restul tarii astfel incat cineva trebuie sa ne repare mijloacele de transport. Si trebuie neaparat sa pastram taranii . Ei sunt talpa tarii iar daca talpa nu merge bine ne produce dureri la coloana vertebrala chinuita atatia ani prin lume ca emisar al unei puteri pe care o reneg cu tarie ( de la 75 de grade in sus) dar mai ales chinuita in ultimii ani prin cancelariile in care m-am strecurat mai mult taras decat in picioare pentru ca ma durea tocmai talpa iar pe crestet ma apasa intelectualitatea asta care nu ma intelege.(Cea care ma intelege este buna dar nu prea mai e considerata de elementele retrograde din USL si acolitii lor ca fiind intelectualitate.!)
Oricum , daca aici nu aveti de munca , daca aici nu aveti salarii decente , plecati mai fratilor , expatriati-va mai repede . Noi avem chiar si salarii decente. Eu imi pot cumpara un costum Armani pe luna si imi ramane si pentru ceva fructe pe care sa le impart jurnalistilor in parcarea supermarketului unde sunt adeseori filmat. (Cand sunt filmat imi place , da bine caci am un limbaj colorat.Nu imi place cand inregistreaza derbedeii astia ceva sunet pe care il folosesc apoi ca sa pretinda ca sunt rasist. Auzi la ei : „rasist”cand eu am stiut intotdeauna cum sa ma „rom(in)esc” pe langa barosanii portughezi si colegii lor de uniune! Iar rezultatele s-au vazut : 7,5 milioane de fraieri ai iesit la vot ca sa ma faca apoi ograda neconstitutionala presedinte pe mai departe. Dar si eu le repar gardul cu decoratii de stat si diverse bunuri pe care le primesc familiile lor daca sunt cuminti. Nu pot eu sa ii am pe toti dar e atat de buna democratia : o majoritate de 6 din 9 este mai puternica decat o majoritate de 7,5 milioane din 8,4. Asta da minte superior dezvoltata. Am creat o aritmetica noua care ma aseaza in locul lui Pitagora pe buna dreptate. Daca ma mai straduiesc putin , dupa ce plecati voi , folosesc punctul de sprijin pe care nu l-au gasit altii sa miste tot Pamantul si mut eu Romania undeva mai aproape de tropice. Ce vreti sa fac? Am mai imbatranit si simt nevoia de caldura statelor mai mari ).
Hai! Expatriati-va dragii mei! Va asteapta Parisul (chiar si fara urmasii poetului ce , in ochii unora , are o singura vina – a lasat urmasi). Oricum , va rog eu , conducatorul vostru mult iubit si stimat , nu plecati prea departe. S-ar putea sa mai ramana cate o parloaga si cate un schelet de fabrica pe care n-am vrea sa le dam strainilor. Daca agonisiti ceva prin patriile altora , mai bine repatriati valuta. Noua ne trebuie. Niciodata nu e de ajuns. Cel putin pentru noi.
Expatriati-va! Cu cat vom ramane mai putin aici , cu atat vom avea un PIB mai mare pe cap de locuitor si ne vom mai apropia de media UndeE - democratie decadenta. Va dati seama cat sunt de orientat? Lor le maresc populatia si noua ne-o scad. Cui ii creste si cui ii scade PIB-ul pe cap de locuitor? Ei! Nu merit sa fiu aici in deal? Ce v-ati face fara mine?
Si sa nu va mai aud cu tampenia aia de melodie pe care o tot dau astia la radio cu „fara tine e mai bine” Treaba lor daca vor sa caute fraierul perfect! Eu v-am gasit si nu va las pana in ultima clipa de mandat!
Daca vreti sa scapati EXPATRIATI-VA! Cat mai puteti!

AAS , ianuarie 2014



Musafir

#1356

2014-01-16 20:05

Jos Basescu,ne-ai făcut tara de Rușine ,tu si familia ta ,dar o sa ajungi unde tie locul la Jilava

Musafir

#1357

2014-01-16 20:05

De cand acteptam asta.BRAVO PENTRU PETITIE.FITI TARI

Musafir

#1358

2014-01-16 20:05

trezestete ROMANE

Musafir

#1359

2014-01-16 20:05

Sper sa simta durerea cel putin jumatate cat a simtit-o tot poporul in ultimii 10 ani

Musafir

#1360

2014-01-16 20:05

A fost si va ramane un nesimntit ! Sa ne lase sa mearga la puscarie !

Musafir

#1361

2014-01-16 20:05

folositi legea18, confiscati averile care nu pot fi dovedite,tara ar scapa de datoriile externe,vor fi bano la bugetul statului pentru sanatate si invatamint in special

Musafir

#1362

2014-01-16 20:05

Sunteti formidabili prin voi ramanem vii si speram Eu tot mai sper desi la varsta mea e mai greu am sperat in dec 1998 si s-a ales praful Voi sunteti tinerii care pot face dreptate si sa dati o mica bucurie si batranilor

Musafir

#1363

2014-01-16 20:05

noi suntem alaturi de jurnalisti sa se faca dreptate va dorim succes

Musafir

#1364

2014-01-16 20:05

Abia astept sa ies in strada alaturi de voi.

Musafir

#1365

2014-01-16 20:05

Am votat PENTRU demiterea lui basescu, am votat PENTRU USL si... am sfarsit prin a-l suporta INCA pe acest grobian labil psihic. Domnilor Gadea,Badea, Ursu, Ciuvica, luptati-va pentru si alaturi de noi, asa cum Ponta si Antonescu, din pacate, nu sunt in stare.

Musafir

#1366

2014-01-16 20:05

Sa mearga vecin de camera cu toti cei bagati la inchisoare pe tot felul de prostii si nu pe fapte oribile facute poate cu adevarat de ei.

Musafir

#1367

2014-01-16 20:05

ticalooosss, ticalos. Demisia, basescu, demisia!!!!!!!!!!!

Musafir

#1368

2014-01-16 20:05

Nimic nu nu poate face sa ne simtim mai umiliti decat reprezentarea acestui presedinte.

Musafir

#1369

2014-01-16 20:05

Multă Umilință a provocat acest individ României ! Un om care a readus dictatura si minciuna intr-o tara atit de frumoasa si bogata dar cosmetizata atit de urit de acest ins , las, mincinos , HOT, si lista e mult mai mare! Du-te nene in pinzele albe ale Flotei! Si i-ai pe toți cei din clica ta ca numai urgie ați provocat acestei Națiuni! Doamne ocrotestei pe romînii!

Musafir

#1370

2014-01-16 20:05

lasa tara sa fie condusa de o persoana capabila nu de un ipocrit care numai ne face de tot rahatul pe unde umbla

Musafir

#1371

2014-01-16 20:05

Cand se va sesiza si Parlamentul,care ne tradeaza zi de zi prin indiferenta fata de cei care l-au votat ?!

Musafir

#1372

2014-01-16 20:05

Este o rusine pentru Romania. Gina

Musafir

#1373

2014-01-16 20:05

trebuie sa dam multe acatiste la biserica ,poate bunul Dumnezeu ne scapa de acest tiran .

Musafir

#1374

2014-01-16 20:05

Nici acum nu-mi vine sa cred, ca poporul roman a fost condus timp de 10 ani, de acest hidos si grobian personaj. Cine este de vina? Raspunsul il stie toata lumea: poporul roman.

Musafir

#1375

2014-01-16 20:05

E jenant sa fii reprezentat de un asemenea Presedinte.........