Abuzurile din Romania trec oceanul
1. Realizam scopul ei direct, de a arata adevarata fata a regimului Basescu
2. Aratam celor ce o vor citi ca suntem un popor ce intelege democratia si care stie sa foloseasca mijloacele moderne de afirmare a propriei opinii
Fiinta poporului roman nu poate sa dispara prin vointa satanica a unor pirati dezumanizati care au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ne distruge,pentru a ne instraina,pentru a ne jecmani zi si noapte.Acestea toate si multe altele doar in favoarea lor si a acolitilor lor.
Toti trebuie sa dam socoteala pentru ceea ce facem in acesta lume.
.."Hristosi sa fiti nu veti scapa nici in mormant"
nici-o persoana din Romania asa ceva , s-au sa nu se mai repete si la alti oameni.va stimez si va apreciez foarte mult, dind oamenilor o speranta de schimbare,prin aceasta petitie.Cu respect si multa stima.
Re: Pathetique
#101: Marius Ursu - Pathetique
Mr Marius your Owner should send you to some basic english lessons, you Furculition-man.
Am dormit destul! Este timpul sa ne trezim, pana nu e prea tarziu!
abuzurile din Romania trec oceanul
Satui si scarbiti de un asemenea regim, romanii, in tara lor, aproape ca nu mai stiu ce sa faca pentru a scapa odata pentru totdeauna de Basescu si acolitii lui, hoti de voturi, de imobile (case si terenuri), santajisti, (cel care spune, si asta in mod public si nu pentru prima oara, ca cheile justitiei sunt la el, cum poate fi catalogat?!). Poate ca de aceasta data, cu atatea adeziuni, lumea intreaga va vrea sa afle adevarul. Asa ar trebui sa se intample. "Vox populi, vox dei."
Domnule Gadea, amintiti si de referendum si insotiti aceasta scrisoare de cateva dovezi (sunt atatea, la cate abuzuri a comis acest individ). Mie nici la aceasta ora nu imi este clar numarul populatiei cu drept de vot si multe alte lucruri care au ramas in coada de peste pentru ca cei care pot lua masuri sunt preocupati cu altele (de regula, sa se certe intre ei). Oare domnul Ghise este nebun de sustine ceea ce sustine de cate ori are ocazia? Chiar nu se putea face o comisie care sa analizeze ce spune acest om si daca se pot face demersurile prezentate de el?
Nu suntem colonie americana sau a altui stat. Nu acceptam ca, in ciuda votului nostru zdrobitor de la referendum, sa ne fie impus prin sustinere externa un presedinte care nu mai reprezinta demult interesele poporului roman. Ne-am saturat sa ne fie gestionat destinul si libertatea de magistrati servili fata de Basescu, santajabili profesional si moral, majoritatea avand stranse legaturi, prin parinti sau prin propria lor cariera, cu securitatea si justitia ceausista.
| This discussion has been closed. |