Scoaterea Religiei din scoli

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Scoaterea Religiei din scoli

Sebastian

#1 Religia în școală

2012-11-30 21:32

De 2000 de ani de când există religia creștină în viața omului, acesta nu a devenit nici mai iubitor, nici mai bun, nici mai deștept. Odată introdusă în școală ea va face ce face și acum în societate: va învrăjbi lumea, îl va îndepărta pe om de cunoașterea adevărului despre lumea în care trăiește, îl va transforma într-o ființa temătoare și de umbra lui. Religia e depășită de mult. Vrem știință și creație utilă societății, nu religie!

Toma Narcis Tiberiu

#2 Religia în școală

2012-12-01 00:24

Crestinismul si alete religii in lume au fost inventate si puse in practica pentru manipularea plebei, din momentul in care a inceput denaturarea si falsificarea celor ce au dorit sa transmita omenirii incercand sa transforme in putere de manipulare, nu au adus decat suferinta, crime, razboaie...etc. fie crestini, fie musulmani ...alte religii, in prezent nu au facut decat sa acumuleze averi incomensurabile investind in lacase de cult, pe cand oamenii de rand au nevoie de locuri de munca pentru un trai decent.
Nu vad rostul religiilor in prezentul si viitorul umanitatii la nivelul actual de dezvoltare.
Fiecare Om are dreptul constient sa si aleaga rational adevarata sa credinta.Nu avem nevoie de religie in scolile copiilor nostri pentru a le tulbura copilaria, credinta in ei insusi si in Adevaratul Dumnezeu.
Dumnezeu

#3

2012-12-05 07:21

Dragilor, ce-ati facut in week-end ? Iata cum s-a distrat odrasla mea:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558992_382706785147147_41...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghinia Corneliu

#4

2012-12-25 13:01

Religia este bine de studiat dar doar in anumite conditii: Nu la virsta frageda, atunci cind copiii nu au discernamint ( asa cum nici Fizica Quantica nu poate fi predata copiilor); Si nu doar religia locului caruia apartin, ci TOATE religiile lumii, ca titlu informativ, fara incercarea de a indoctrina elevii in vreun fel, adica doar ca o trecere in revista a notiunilor religioase. Asta din considerentul ca omenirea trebuie sa cunoasca cauzele raului si istoria religiilor, pentru a intelege de ce a esuat societatea in situatia de astazi, si pentru a evita asemenea greseli de catre societatile viitoare. Doar din acest considerent si in aceste conditii sint de acord cu predarea religiei in scoli, iar predarea in afara acestor conditii sint doar abuzuri grave si atentate la viitorul societatii prin indobitocirea copiilor.
galu

#5 Religia este o metoda de indoctrinare.

2013-03-14 15:15

religia serveste interesele capitalismului.In anul 2010 ,la o ora de religie instructoarea de religie a spus copiilor:Copii sa nu fiti invidiosi pe cei bogati, ca ei nu vor ajunge in rai. Ce timpenie.Cu alte cuvinte ,daca vrei sa ajungi in rai nu invata si fa-te sluga, sarac si dobitoc Armata de slugi , someri,ingroasa punga capitalistului
dutu45

#6 religia este o metoda da timpire

2013-05-23 17:37

Scoaterea religiei din scoli mai ales in clasele 1-4 deoarece acesti copii nu au capacitatea de a decide ce este benefic pentru psihicul lor

Musafir

#7

2013-05-23 17:45

Vrem ca religia sa dispara din scoli
ion antonescu

#8 religia

2013-07-28 18:47

religia este o forma grava de asuprire si de profit de pe urma celor needucati, saraci cu duhul sau terorizati. este o forma primitiva de politica. este dusmanul de moarte al inteligentei, bunului simt, umanismului, frumosului, vietii... religia se refera doar la pregatirea pt moarte... totul e mort in religiile politice care circula cu atata violenta printre noi si ne otravesc vietile... religia in institutiile statului este o crima grava!!!

Musafir

#9

2015-03-02 19:59

Popii au inceput as semene cu talibanii.
Extremismul religious este foarte periculos.