Skatepark acoperit Galati

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Skatepark acoperit Galati

Screamer

2012-02-19 11:52

Daca s-ar stii de aia care au habar sa se dea: skateri,bikeri,roleri si sa se faca contesturi(cam greu cu astea) ,sa ne vada lumea, sa se stie de noi!Poate ca atunci o sa avem parte de unele imbunatatiri,abia atunci!!!!Pentru ca vede si primaru ca nu a investit degeaba si sa aiba de castigat!dar repet:)) mai greu cu astea:-j...nimeni nu se baga in contesturi ,fricosi,nu am chef ,imi e lene si tot felu de scuze penibile! O spun pt ca am venit cu ideea si asta mi s-a spus:))
Geo

2012-02-19 12:19

La ce primar avem o sa angajeze 2 muncitori cu varste intre 59 si 100 de ani care l-ar dermina in max 10 ani cand o sa se inventeze skate zburator si o se ne rupe gaturile si prin dunare si prin siret si prin tot.Si nu o sa mai aiba farmecu ala in care iti rupeai gatu doar in asflat si in boscheti.Asa dar si prin urmare mai bine ne aduc niste rampe adevarate in asta de pe faleza si sa interzica accesul mosilor,tiganiilor,copiilor redusi mintal,primarului si restu de boschetari etc ... s.a ...

Screamer

#28 Re:

2012-02-19 12:36

#27: Geo -

NU o sa ai cum sa-i tii tu departe pe copii sau pe tigani!orice gardian pus la intrare poate fi amenintat si tot asa!Din cate stiu cica parcul pe care il avem deja nu este facut de primar(cica) ci de un tip care a investit in parc!nu are nici o legatura cu primaru!(asta am auzit)!!Cel mai smecher ar fi sa le faca din lemn bun,dat frumos cu lac si plasa deasupra parcului,cum vezi pe la terenurile astea prin curtea scolilor!Daaar,nu strica un indoor! nimeni nu o sa-ti iasa afara pe -5 grade sa dea din fund pe bike ,role sau skate:)))

Ge

#29 Re: Re:

2012-02-19 14:08

#28: Screamer - Re:

S-a stii ca ar fi misto niste rampe frumoase da  ar fi miso si sa angajeze o firma de paza nu gardieni publici le arunci un bat si ii pacalesti sa faca contract cu WBC sau alta firama de securitate ca nu cred ca au tupe tigani sa se bata u o firma de paza iti spun eo

Screamer

#30 Re: Re: Re:

2012-02-19 14:15

#29: Ge - Re: Re:

Niciodata sa nu spui niciodata:))))) ca daca ar fi sa faca un contract cu firma respectiva nu o sa-ti trimita decat 2 gardieni ,maxim! zic si eu din ce vad pe strada :)))...oricum,dupa cum am zis si in posturile anterioare,mai intai sa vedem proiectu in aplicare si abia atunci sa ne facem griji de gardieni:))

Geo

#31 Re: Re: Re: Re:

2012-02-19 15:19

#30: Screamer - Re: Re: Re:

Proiectu o sa ia cam 5 ani sa gaseasca mucitori cam inca 5 si vro 10 ani sa il fac si 3 sa gaseaca firma de paza

Sergiu

#32 Re: Re:

2012-02-19 17:49

#25: Screamer - Re:

Mah,ziceam doar....dar mai faine ar fi neoanele decat becurile...anyways....doar imi exprimam niste idei si pareri dar aveti dre[tate,ar fi mare lucru macar sa-l facem:D

Geo

2012-02-19 18:55

BA DA DACA SE APROBA PROIECTU OARE UNDE DRK IL FACE???
EO ASI ZICE PESTE PORTU ROSU CA SI ASA E MAI MULT O CASA DE BOSCHETARI DECAT UN STADION

Musafir

#34 Re:

2012-02-19 19:24

#33: Geo -

in toto ar fi dragut daca ar darama toata panarama aia acolo

Razvan

2012-02-19 19:36

sau la sala sporturilor de langa mec ... locuri sunt, momentan tre sa fie semnaturile :)) dati si voi pe la rude sa va semneze :)))
Geo

2012-02-19 19:54

Sau in parcu 11 iunie care e mare dal drk si e in renovare din tot parku ar iesi un super skatepark

Musafir

2012-02-19 20:39

Bah buna idee ca in parcu 11 iunie si asa fac ,,imbunatatiri''
Gigel maaa

2012-02-19 21:47

voi glumiti ?:| in parcu 11 iunie skate park ?:| voi vreti sa ajungeti aks pe jos la cati tigani si aurolaci sunt acolo :| nici cu chiloti nu mai ajungeti aks va zic eu ....
Screamer

2012-02-19 22:48

Ar trebui un loc unde nu e inconjurat de toti spartii pamantului!In toto dorm tiganii si boschetarii(fapt dovedit cand am fost cu bike-u sa ma dau=)) ),la sala sporturilor e in zona infestat de burtosi cu lanturi de caine la gat si tot asa! adevaru ca nu prea ai unde si nush cine o sa ne dea noua o cladire! ca pana la urma si aia trebuie inchiriata/cumparata!! deci e mult de lucru:))) deaia nici nu are rost sa ne facem sperante cu primarul actual:-j!!!
Screamer
Musafir

2012-02-19 23:00

BAAAH! cum adica in parcu 11 iunie??? sunteti obositi sau beti de la apa?? nu aveti decat sa va faceti si casa acolo ,sa va dati cu ce vreti!!!dupaia parca va vad pe fiecare in parte la politie sa dea declaratii ca vi s-au furat hainele=)))

Mihai

2012-02-19 23:35

mda...pai si unde in alta parte ma...sincer acuma nu ai unde ca , daca nil face la mama naibii in fundu portului nu am rezolvat nimic.Pe pariu ca daca il face l-ar face pe langa Brates in bariera.
Geo

2012-02-20 11:00

Ba macar sa il faca dal drk de loc sa inventat maxi taxi si mijloace de transport in comun .Stiu ca prin autobuze sunt numa tigani da asta e romania
Geo

2012-02-20 11:02

EO STAU LANGA PARKU 11 IUNIE SI LA SCOALA DE ACOLO SUNT 70% TIGANI 20%Handicapati,5%Aurolaci si 5%oameni normali.Ori cum daca vin tigani i stiu cam pe toti si stiu ce le poate minte.Sunt tigani de aia care vor doar bataie ca nu au ce face nu sunt de aia care se furiseaza si fura
Geo

#44 Re:

2012-02-20 11:03

#41: Mihai -

Ba desteptule portu rosu e stadionu de laga gradina publica nu e in port mai domnu stiu tot galatiu

Sergiu

2012-02-20 14:24

Mah, trebuie sa fie undeva unde putem sa-l facem, mai da-ti idei pentru ca atunci cand va trebui sa vorbim cu primarul va trebui sa fim hotarati.Dupa parerea mea primarul e cam in varsta si nepasator si ju o sa aiba aceeasi viziune ca noi,ar trebui sa ne adresam vice-primarului care este mai tanar si poate ne intelegem cu el.Ne exprimam dorinta ca vrem sa-l facem intr-un loc sigur unde sa fie lume in in caz de golani/cocalari/tigani dar daca va fi cum spuneti voi 5-10 ani ..nici nu cred ca o sa mai fiu in tzara ca sa
ma bucur d el dar cred ca (virgula) construirea va dura max 3-2 ani
Razvan

2012-02-20 15:14

ce ziceti de molu de la casa rosie care e in parasire? nu stiu cat de bun e de skate da e loc sigur sau in vreo fabrica d-asta parasita de-a statului sau in zona Tirighina (bn, asta e departe si cam darapanata, da nu-s boschetari p-acolo si e liber)
Screamer

2012-02-20 16:51

COnstruirea unui indoor nu necesita 2-3 ani!!Din moment ce se angajeaza muncitori ,ei sunt platiti pentru construirea si aranjarea rampilor,iar asta ar dura maxim 1 an! Nimeni nu o sa va faca curatenie in cladirea respectiva! restul(inafara de rampi) depinde numai si numai de noi;),adica: curatenia,scoaterea cacatului afara si tot asa;)!! asta ca sa fie de inteles pt toata lumea! Din unele comentarii observ ca doriti sa vi se faca tot,pana si la stergerea prafului de pe geam/:)sa fim seriosi!Noi sa spunem amin cand o sa zica DA si cand vedem o locatie sigura + o rampa!Prea multe vise si prea multa vorbaraie de-aiurea!O cladire nu o capeti asa usor,atata timp cat nu este a primariei e si mai complicat,nimeni nu o sa vina la noi care detine o cladire si o sa zica:" na daci cladire moca", o pl!
O sa vedeti ca nu o sa ajungem nimic!Abia au bucurestiu si cluju(daca nu ma insel) niste indoor-uri cat de ok, bunicele, dar apoi noi ,noi care speram la neaoane,lacat,paznici si maine poimane vreti si caini de paza!:-j
Screamer

2012-02-20 16:56

Adevaru gol golut este ca noi singuri ne-am putea face un parculet tras de par si super ok cu mainile noastre! Nu ne trebuie ditamai placaju gros,materiale de ultima calitate,etc! E de ajuns sa punem cativa banuti de la noi si sa improvizam si singuru lucru pe care sa-l cerem de la primarie, sa fie o cladire pt asa ceva si atat!In felul asta am avea mult mai multe sanse fata de ceea ce vreti voi!!ganditiva ca nu ii mai cerem bani, ci doar o cladire pe care primaria o are in posesie!(o nimica toata). Dar,nimeni nu o sa fie de acord cu mine si cum face romanu de obicei: asteapta sa i se duca lingura la gura!Asta e realitatea!
Geo

2012-02-20 18:24

Ba eo zic sa mai facem o petitie pentru a infiinta o organizatie de skater,bikeri etc....
sI ACOLO NE FACEM NOI TREBURILE SI ARNJAM CU PRIMARIA UNDE CAND CUM CE SA AIBA DE CE CATI VOR SI ETC.sI DACA NU VREA IL IMJURAM SI DAL DRK

Musafir

#50 Re:

2012-02-20 20:38

#48: Screamer -

ba e adevarat , si eu unu chiar as pune bani si as fi de acord daca nu ar fi  tigani sau sa vina iar astia sal faca lemne de foc sau dumnezeu mai stie ce sa faca cu ele cat nu suntem acolo