Apel pentru salvarea închisorii Piteşti

Apel pentru salvarea închisorii Piteşti / Anunțuri / O noua scrisoare deschisă: Conservarea Închisorii Pitești – O responsabilitate a conștiinței istorice / Comentarii

Anonymous

2025-05-12 19:09

Nu se precizează dacă s-a dialogat cu Compania Apa-Canal încât sa se semneze un protocol pentru modul în care se face renovarea acestui edificiu.
Locul este de importanta capitala pentru a sta mărturie întregii lumi referitor la ceea ce a însemnat comunismul în România de după război și prin ce se deosebește situația României fata de alte tari în care comunismul este tolerat, parțial chiar cu câștig de cauza. Locatia a fost cunoscuta si de catre tatal meu, a fost unul din locurile de detentie politica in care a suferit și tatăl meu. Susțin demersul către autoritățile și instituțiile menționate pentru obținerea unui raspuns în extrema urgenta.
Totodată, cred ca apelul către Presedintele interimar al României trebuie adresat fara numele domnului Bolojan,este un apel către instituția Președintelui României,indiferent cine ar fi acesta. Similar de procedat și către alte funcții unde se pretează aceasta observatie, având în vedere schimbările care vor apărea după alegerile prezidențiale din 18 mai 2025.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...