OCDL: PROTEJAREA ELEVILOR României de ideologia de gen în învățământul preuniversitar

OCDL: PROTEJAREA ELEVILOR României de ideologia de gen în învățământul preuniversitar / Anunțuri / Încurajăm semnarea petiției / Comentarii


Musafir

#1

2023-01-21 11:06

Cu Dumnezeu înainte!

Musafir

#2

2023-01-21 11:34

Numai 11000 de semnături? Ne meritam soarta! E clar. Nu meritam sa avem libertate pt ca "Prețul libertății este vigilenta eterna" și noi nu numai ca nu luptam, nici măcar lucruri simple nu facem, cum ar fi semnarea unei petiții.

Musafir

#3

2023-01-21 17:29

11000 de semnături pentru o așa problemă este un număr ridicol de mic! Toți părinții normali din lume nu pot fi de acord cu educația de gen. Dar, această petiție seamănă tot mai mult cu un simulacru prin care se compromite abil lupta împotriva degenerării și a păcatului justificate în numele științei mincinoase. Am fost consultați cu privire la chestiune și gata! Se va spune în final că, dat fiind numărul mic de semnatari, pe oameni nu-i deranjează, deci se poate merge mai departe cu ticăloșia. Și oamenii vor merge mai departe, dar la capătul drumului își vor găsi propria pierzanie! Oricum, Adevarul nu are nevoie de semnăturile noastre, El este mare și va birui asupra tuturor vicleniilor. Inclusiv asupra celor care deturnează lupta împotriva minciunii și a păcatului! Să ne pregătim cu toții, ceasul în care vom plăti pentru toată ticăloșia noastră va veni!

Musafir

#4

2023-02-10 13:51

Va mulțumim pentru informații! Dumnezeu sa va dea izbândă și Slava sa fie doar a Lui!! Fiți binecuvântați în tot ce faceți!
Mater Grachorum

#5

2023-02-28 23:07

Nu  este  nevoe  sa  reușești  ca să  întreprinzi  nici  sa  speri  ca  să  perseverezi. Iar  înțelepciunea   bimilenara  aPoporului  Roman  cel nealterat  de ideologii  sondaje  imagini  și  vorbe  manipulatoare  de  conștiințe  slabe  spune  INCERCAREA  MOARTE  N  ARE.  Deci  sa  perseverezi  la  infinit  pt.  Isbanda  unei  Bune Cauze.  Creștinii   au  fost  martirizati mai  multe  secole.  În ciuda  crudelor  supliciu  au  perseverat.   Fără  statornicia  lor  fără   curajul  și  disprețul  lor  de chinuri  și  de moarte  nu  s ar  fi ridicat  Bisericile  Creștinătății.  PETJTIA  ARE NEVOE OE  DE  LARGA  DIFUZARE. IAR  FIECARE  DINTRE  NOI  POATE CONTRIBUI  LAA  EA.  CU  EXPLICATII  CLARE  SI  PRECISE ASUPRA  DESASTRULUI GENERAL  PE  CAR  INFRA NGEREA  LEGILOR  NATURII  L  AR   DESLANTUI  ASUPRA  NEEAMMULUI  NOSTRU




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...