Petitie pentru marirea alocatiilor!
Re:
si vrei si tu100 de euro...:)) nu mai visati ma... eu am semnat ca nu ma costa nimica dar nu cred ca se va face nimica :)))
copiii sunt viitorul nostru si daca sunt tratati fara respect si fara bani nu se va ajunge niciodata niciunde
CONDUCEREA TARII, IA ATITUDINE!
Daca ar fi fost vorba de o petitie legata de demiterea lui Basescu, Ponta etc sau sa punem la guvernare pe x y z , sau sa eutanasiem sau nu cainii( sa nu ma intelegeti gresit sunt o iubitoare de animale si nu am fost de acord cu eutanasierea) s-ar fi strans mai multe semnaturi , dar ce nu intelege lumea si mai marii acestei tari ( nici nu am cuvinte sa ii numesc) este ca , copii care vin din urma vor fi cei care vor platii pensiile( daca vor mai fi in tara asta...).Nu se face absolut nimic pentru ei si nu vorbesc numai de alocatii.
De fiecare data ne conformam nu schimbam nimic. Ne-am plafonat cu totii. Din pacate aud tot mai des "Asta este" , "aici am ajuns" . Nu fratilor nu "Asta este ". Asta este din cauza ca nu facem nimic sa fie altfel.
Nu pot sa cred ca s-au strans din 2011 doar 677 semnaturi.
Regretabil!
Salarii mici,alocatii ,mici dar taxele,impozitele si preturile mari!Ce cruzime!Ce bataie de joc!
Huaa acelor parlamentari care pur si simplu vin la "munca" stand degeaba si primind mii de euro sau chiar mai mult..copii nu au alta sursa de venit.. fiecare are problemele lui... de ce nu vreti sa fiti atenti si cu acest subiect? Noi,copiii, nu avem nici o vina.. insa ganditi-va.. ce am putea face cu 42 de lei pe luna?! Mai ales daca o mare parte din acesti copii au nevoie de o anumita suma de a-si asigura viata in fiecare luna... chiar vreau sa merg departe cu aceasta petitie.. incercati si voi.. spuneti tuturor de aceasta petitie si daca ne strangem suficienti ..putem reusi o schimbare!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#14: - Re:
pana sa ajunga copiii la scoala trebuie crescuti cu ceva si exista familii care nu au cu ce sa-i creasca efectiv!!! Daca te gandesti ca daca nu au cu ce sa-i creasca de ce iau mai facut raspunsul e unu simplu : orice femeie are dreptu la fericire , fericire pe care ti-o da calitatea de mama. (exclus o parte din cei de etnie rroma care se folosesc de copii)