NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / A fost anunțat DECESUL fostului Rege Mihai!!! / Comentarii


Musafir

#1

2017-12-05 12:49

Am anunțat, pe contul meu FB, cu aproape 10 zile în urmă că, după „algoritmul” acestei farse macabre, Regele Mihai va fi declarat mort odată cu dezbaterea în Parlament a fărădelegilor justiției. Troc grotesc Dragnea-Duda: noi dăm lacrimi la tot poporul și materiale televiziunilor de știri, voi, în timpul ăsta, scoateți legea Casei regale bugetată cu 5 milioane euro de la statul republican și...celelalte legi mizerabile, care au scandalizat toată lumea de bunăcredință.
Principele Nicolae trebuie să ceară autorităților cantonale elvețiene expertizarea certificatului de deces!
O altă fațetă a mizeriei: Principesa Margareta va face, abia la ora 19, „anunțul” oficial funebru. Asta după ce, la sfîrșitul lui 2014, se aflase, fără tăgadă, că îl avea înregistrat și păstrat, din timp, la TVR!?! Afacere confirmată de către Radu Călin Cristea, fost CEO al TVR, după ce lucrase la Europa Liberă.

Musafir

#2

2017-12-05 13:22

S-a-ntâmplat ceea ce era inevitabil, fostul rege a „dat coltul”, ocazie cu care toate acele facilitati prevazute de lege pentru fostii sefi de stat ar trebui sa inceteze.
Este firesc ca RAPPS si ANAF sa nu descinda la Palatul Elisabeta, in aceasta saptamana, pentru preluarea imobilului incredintat persoanei decedate, insa, pana la jumatatea lunii decembrie, este de asteptat ca restul familiei sa se mute, eventual la Castelul Savârsin sau in vreunul din multele celelalte proprietati imobiliare.
As vrea sa cred ca si statul va sista plata indemnizatiei de fost sef de stat, incepând cu luna decembrie, ca Parlamentul va sista demersurile tâmpe ale lui Dragnea si Tariceanu privind infiintarea acelui ONG de utilitate publica, prin care mostenitorii lui Mihai ar primi anual un AJUTOR SOCIAL de 50 milioane euro, in conditiile in care actuala masa succesorala l-a plasat pe Mihai in TOP 300 FORBES.

Musafir

#3

2017-12-05 13:55

Nu a fost rege nici înainte de abdicare pentru că nu a depus niciodată jurământul de credință față de Țară și Popor, cum cerea Constituția din 1923. Toate cadourile făcute de niște ipochimeni aduși la cârmă de organizatorii loviturii de stat din decembrie 1989 vor fi confiscate și readuse în patrimoniul public, conform legii, mai devreme sau mai târziu. Toată recunoștința noastră se cuvine rezervată marilor bărbați români, capetelor încoronate ale lui Ștefan Cel Mare, Mircea Cel Bătrân, Mihai Viteazul. Dumnezeu să-l ierte, și are mult de lucru, pe Mihai de Hohenzollern, pentru trădarea României la 23 august 1944, pentru abandonarea trupelor române peste Prut fapt ce a dus la moartea a mii de ofițeri și sodați, pentru trădarea lui Ion Antonescu fiind în schimb decorat de Stalin cu ordinul Pobeda, și pentru semnarea Declarației de la Budapesta pentru autonomia Transilvaniei în iunie 1989.

Musafir

#4

2017-12-05 16:36

Susțin cele scrise mai sus și NU DORESC ÎNFIINȚAREA PE BANI PUBLICI a unei fundații care nu mă reprezintă! Doresc să fie anunțați co-inițiatorii acestui demers că sunt aleși în Senatul, respectiv Camera Deputaților dintr-o REPUBLICĂ!

Musafir

#5

2017-12-05 17:31

Casa (Pseudo)regala e o aberație! Ea nu există! D-nu Gheorghe Funar a făcut către DNA un Denunț Penal împotriva Casei Regale. Așa zise principese nu sunt principese pt ca s-au născut după ce exergele Mihai I a abdicat. De asemenea ele sunt fiice ilegitime ale exregelui pentru ca domnia sa nu s-a căsătorit oficial cu principesa Ana care nu a fost si nu este Regina României. Exregele are un singur fiu legal care acum locuiește in Germania. Nu vreau sa dau bani pentru Casa Pseudoregala. Legat de decesul exregelui Mihai e ceva putred..... Faptul ca nu a fost vazut la inmormantarea principesei Ana, faptul ca nepotul Nicolae nu a fost lasat sa isi vada bunicul...naste multe suspiciuni. Se știe ca e mort mai demult....dar pseudo principesa Duda nu a vrut sa oficializeze decesul atunci pentru a nu pierde castelele, terenurile, banii tatălui.....care sunt in proprietatea statului roman si care fac parte din patrimoniul național, ele fiind retrocedate in mod abuziv.

Musafir

#6

2017-12-06 08:21

Personal nu sunt de acord cu nici o casa regala ,Romania nu avut casa regala, nu exista nici o dinastie ,ne-u fost impusi ,nu sunt de acord nici cu retrocedarile proprietatilor . Intretinerea proprietatilor a fost facuta pe baniii poporului roman, au trait bine merci in strainatate s-au intors la proprietati intretinute si modernizate, sa plateasca investitiile facute de catre statul roman timp de 40 de ani. Sunt foarte curioasa cine le plateste acestor cetateni taxele si impozitele asa cum pltim toti romani,publicati va rog declaratiile fiscale .Consider ca trebuie facute publice .Cetetenii asa zisei case regale nici macar nu vorbesc fluent limba romana inseamna ca nu se asteptau la o asa pleasca si in concluzie nu au fost interesati sa invete romaneste. Dezaprob orice intiativa parlamentara sau nu de a acorda orice acestor cetateni.

Musafir

#7

2017-12-10 17:43

Nu vreau casa hohentolernilor pe teritoriul daciei sfinte

Musafir

#8

2017-12-20 20:03

refer dupa 1 989,ne
Bogdan

#9

2017-12-21 17:52

Fiicele defunctului rege Mihai I nu au facut nimic pentru Romania . Fundatia Margaretei ar fi putut sa inaugureze cel putin un spital regional pana acum .  ... dar e prea mare caciula pentru dansa. Trebuie retras aghiotantul general MApN si protectia SPP platita din bani publici . Sa traiasca normal in Romania , sa circule cu noi in trafic si sa mearga la spitale de stat asa cum mergem si noi . Macar 10 ani !!  Apoi mai discutam .  Atentie la micul Nicolae ca nu e ceea ce pare...


Musafir

#10

2017-12-22 01:51

Nu avem nevoie de rege. Este o institutie anacronica si total inutila. Mai mult, - casa asa zisa regala este ilegala si nu suntem datori sa o hranim din bani bublici, ca si pe fostii magistarti, procurori si alti paraziti.

Musafir

#11

2018-01-02 15:05

De cate ori am avut ocazia in discutiile de pe Facebook am evidentiat la fel: Mihai nu mai era rege deci sotia si urmasii au aceeasi stare sociala ca noi toti. Nu mai trebuie sa cheltuie Statul bani cu mostenitorii lui Mihai care au suficienta avere pentru a trandavi fara munca spre deosebire de atatea familii amarate pentru ale caror copii se face cheta pentru ca Statul nu-i ajuta pentru ca legile lui Tariceanu nu prevad si alfel de ajutoare. In plus, mostenitoarele lui Mihai nici nu s-au nascut in Romania!
socrate

#12

2018-01-23 12:09

Din timp in timp romanii au parte de cate o "monstruoasa coalitie" care promoveaza interesele strainilor,  SI promovarea intereselor mostenitoarelor fostului rege Mihai I, care sunt "niste straine pentru poporul roman indiferent cat se straduiesc Tariceanu si Dragnea sa ne spuna altceva, se incadreaza exact in limitele unei "monstruoase colaitii". Tariceanu si Dragnea vor de fapt in fruntea statului Roman "nisre mascote", plasate de ei - politicienii - acolo, care sa stie acest lucru si care sa aiba "pozitia mutului" la toate scamatoriile politicienilor, sub amenintarea ... "amintiti-va ca noi v-am pus acolo !!!". De cealalta parte, poporul roman care plateste cu taxe si impozite din greu, ca un popor de prosti toate "privilegiile" existente si imaginate de politicieni, parlamentari, functionari, mostenitoare ale fostei familii regale, toti platiti cu salarii de lux de mi de euro, si un lux care depaseste orice imaginatie a poporului ronan care le platesc luxul, un popor tinut in saracie si analfabetism, cultural, financiar, politic, exact cum vor politicienii. Un popor educat, srtie sa se opuna, un popor tinut in saracie ... va fi intotdeauna un "sclav la dispozitia "sacalilor, politici sau regali".




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...