CEI CE IUBESC NUMELE STEAUA BUCURESTI AU DECIS: STOP HAOSULUI
Am inteles ce inseamna STEAUA pentru Talpan , Boroi si sustinatorii lor, acum la Olimpiada de la Rio, cand cei doi au inlocuit antrenorul unei sportive a clubului cu BORHOiUL sef. Ce sfaturi sau antrenamente ii mai trebuiau scrimerei , cand alaturi de ea a venit degustatorul de chiolhane BOROI - comandantul, cu avizul paharnicului jurist TOPARLAN. A si spus sportiva ca bine i-ar mai fi prins sfaturile antrenorului, dar ce te faci cand sobolanul sef a simtit ca e rost de bautura si haleala moca, sa-si umple burdihanul de "sportiv" > apropo ce sportiv merituos a fost Boroi de i s-a incredintat un post asa de important.
Incredibil cat a decazut ARMATA daca ministrul le permite unor astfel de specimene sa o reprezinte intr-un domeniu care poate sa le aduca beneficii uriase de imagine. Acum , acesti indivizi doar terfelesc imaginea clubului , ARmatei si a ministrului ei. Posibil ca si el este de aceasi teapa , daca de la Olimpiada nu scoate un cuvant si nu ia nici o masura. Posibil ca Boroi sa fi mers acolocu binecuvantarea lui.
Ma gandeam ca fiul meu sa faca ACademia Militara, insa gandul s-a schimbat cand vad ce mizerabili sunt in fruntea ARMATEI.
Jos labele de pe STEAUA , sobolanilor !
Jos labele de pe Steaua, generali de carton corupti! La inchisoare cu Boroi si Talpan, pentru inselaciune si abuz de putere!
Re:
Pentru STEAUA BUCURESTI singura echipa care ne.a facut un nume in fotbal
Ne-am saturat sa nu putem veni pe stadionul unde sa câștigat atâtea trofee si unde sa făcut performanța,ne-am saturat de cățeluși ăștia care latră aiurea,ne-am saturat sa tot așteptam......
| This discussion has been closed. |