Andreea Marin – afară din TVR!
Despre JAVRE cu 4 si 2 picioare
Pe "zana", as FUTEAO pana mi-ar cade PULA. Pentru JAVRELE cu 2 picioare, doar MUIE, pentru JAVRELE cu 4 picioare, doar OTRAVA. Pentru PULIMEA care priveste la TV, doar TELECOMANDA...
cu stima LUTE
Iubesc foarte mult animalele si le.am vazut chinuite....daca ar fi andreea in fata mea acum jur ca i.as da o palma zdravana. Eu mi.am dat seama ca e o prefacuta de prima oara cand am vazut.o la televizor....am simtit. E o falsa...si nici nu stiu de ce apare la televizor...sincer. eu am o vorba daca nu iubesti animalele si nu le hranesti sau le duci la doctor lase.le in pace ca o fac altele nu ii mai chinuii si tu....oricum ...oamenii de genul isi primeac ei pedeapsa. Nimic nu ramane nepedepsit.
DAR IN TARA ASTALEGEA ESTE FACUTA PTR NEMERNICI SI HOTI !
Andrea Marin nu e problema mea, animalele nici atat, dar de idiotii care le au lasat libere nu are nimeni nimic de spus. Sau au imunitate ptr ca sunt "iubitori de animal". Cand ai copii trebuie sa te ocupi de ei, sa i educi nu sa i abandonezi pe strada, cu animalele e identica treaba. Copilul poate fi muscat de caine, cainele calcat de masina. Arata ca ti pasa, foloseste creierul. Gandeste inainte sa urasti ca poate maine vine si randul tau.
Re: petitie cu/pentru/despre......
#232: nu conteaza - petitie cu/pentru/despre......
cum iti permiti sa generalizezi si sa jignesti ? tu crezi ca cei care iubesc si oamenii si animalele sunt "capuse" sau nu au familii , sau ce ??? SI MAI SPUI CA ESTI MAMA! Sa-ti fie rusine ! Dumnezseu nu da cu parul , madam ! Vei vedea in curand
handicapatilor
ce vroiati ma nenorocitilor,sa o muste?sunteti o cloaca de femei nebune-singure,urati oamenii dar iubiti javrele....blestemati sa fiti in vecii vecilor AMIN!!!
Ce cretina
Cretina dracului!!!cum vorbeste.
O nesimtita.mai este si mare vedeta.
Re: Cristina
"Auzi domna cu curu" ...da si pe noi ne doare in cur de tine...poate ar trebui ca nici o persoana sa te priveasca la TVR ...esti doar o figuranta.. plina de bani dar si plina de cacat in suflet...
Ipocrizia iubitorilor de animale...
Pe lângă faptul că sunt ipocriți și inconștienți, acești ”iubitori de animale” mai sunt și idioți...
| This discussion has been closed. |