Andreea Marin – afară din TVR!
Re:
Ce e ipocrit? A spus pe romaneste ca " o doare-n cur" de alegerea doamnei de a tine cainii vagabonzi!
cererea ei( legitima de altfel) a fost sa ii tina in curte ca sa nu muste copiii!
ipocriti sunt cei lezati de expresie, de parca nu au folosit-o!
:))) tara arde, baba se piaptana!
nu deranjeaza pe nimeni ca nu platim cadrele medicale, didactice, ca nu avem infrastructuri, ca avem oameni fara case pe strazi, si muuuulte muuuulte altele!
suntem lezati ca pe doamna Andreea Marin o "doare-n cur" :)))
ipocriti si prosti!
Re:
Bun, și trecând peste încălcarea flagrantă, în viziunea ta a regulilor gramaticale, ești de acord cu atitudinea Andreei Marin? Ceva îmi spune că nu ești foarte contrariat de faptul că a recurs la sprijinul hingherilor...și asta nu cred că are legătură cu gramatica.
Re: Re: Re: Re:
Mananci kk ! Faci afirmatii nefondate !
Este un caine de rasa si nu il am ca sa am un castig de pe urma lui !
Da, ma rog, faci parte dintre aceia carora le place sa arunce cu kk gratuit !
Multumim!
Re: Re:
De unde știi că nu ne deranjează și alte aspecte negative din această țară sau că nu ne doare sufletul? Petiția se referă strict la atitudinea Andreei Marin, nu la alte probleme, doar că ție nu-ți pasă de animale. Era atât de greu să spui din start lucrul ăsta?
Din bucata mea de paine am crescut un om si un caine
Cainele ma recunoaste omul nu ma m-ai cunoaste
Cine-i om si cine-i caine????
Re: Re:
nu/ esti a doua din ceii aproape 2000 carora li se pare justa. asta nu-ti da de gandit ?
Re:
si dc mai esti aici daca te doare in cur? Luati-va viteza, persoanele de genu, de animale ca voi suntem satui!!!
| This discussion has been closed. |