Spații pentru plimbat cainii

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spații pentru plimbat cainii

Musafir

2016-05-26 19:13

Am semnat pt ca sunt posesoare de caine amstaff si am si eu probleme cu plimbatul cainelui. Sunt din Giurgiu , oras unde cainii sunt interzisi in parcuri si cainele meu trebuie sa faca miscare zilnic. Unde sa l duc sa nu deranjeze pe nimeni si sa nu fiu injurata de toata lumea ca am caine periculos care mananca copii ?????

Musafir

2016-05-26 23:30

Sunt posesor de caine,ciobanesc german,nu conteaza rasa....parerea mea,sunt din CL,aceleasi probleme sunt si aici,iubesc cainii in mare parte,nu avem legi care sa ne ajute sa crestem normal un animal,aici la noi e un "spatiu amenajat"....dar e mic!!! Dar in cazul asta "SUSTIN GIURGIU"....nu stiu daca e valabila semnatura mea,dar sunt de parere ca posesorii de caini ar trebuii tratati cu respect,fara injurii...! Toata lumea are drepturi...daca ptr posesorii autovehiculelor sunt parcari,ptr crescatori si iubitori vrem spatii!!!

Musafir

2016-05-27 06:18

Pt ca vreau sa se faca ceva si pt cainii cu stapani

Musafir

2016-05-27 06:23

Semnat! Petitie foarte necesara!

Musafir

2016-08-26 15:46

Persoana care a scris acest articol are perfecta dreptate in tot ce a scris.intr-adevar legea favorizeaza doar o categorie de oameni iar detinatorii de animale sant defavorizati.