VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent.
Hotii sa fie pedepsiti
Sa fie REPEDE !
VREAU BANII ÎNAPOI ! ȘI URĂSC HOȚII ȘI HOȚIA , MINCINOȘII , CORUPȚIA . Și vreau să scăpăm odată de așa zisa criză , pentru că î-mi doresc să trăiesc dinou în țara mea , în orașul meu natal cu familia mea , cu părinții și frați mei în liniște și întro lume mai bună și mai sufletistă , cum a fost în ani dinainte de revoluție . Guvernului corupt , ajutați de parlamentari și deputați au ruinat întreaga țară și a îngreunat modul de trai al nostru , al poporului țării . Creănd criza economică , ce se adăncește pe zi ce trece, prin distrugerea îndustrie pe orice ramură a sa . Înstrăinănd resursele naturale a țării , furănd banii din buget . Creănd un anarhism numit DEMOCRAȚIE . Favorizănd afacerile lor dezvoltate peste noapte ÎN ACELAȘ MOD CUM AU AJUNS ȘI MULTI MILIARDARI . Au creat așa zisele locuri de muncă pentru o mică parte a populației țării , locuri de muncă egală cu sclavia din feudalism .......
Ce sa comentez? Faptul ca toate institutiile statului, sau private, nu urmaresc decat profitul propriu, cat mai mare si, daca este necesar sa se recurga si la hotie, atunci totul este in regula... Iar legile sunt in asa fel alcatuite incat sa dea frau liber hotiilor de tot felul... Ce sa mai comentez, ca nu mai am ce.....
| This discussion has been closed. |