SA FIM ALATURI DE PARINTELE BERINDEI DIN TOPLITA!
din pacate aveti dreptate, nu stim sa apreciem oamenii buni! totul e legat de interese la noi......pacat......
Patriarhiei Romane
Am ajuns sa cumparam credinta
Rusine.....
Rusine,din pacate asa se intampla cu oamneni buni,aceeasi tactica aplicata si parintelui Alexandru(Ducu)a facut multe pt toti oameni din Calimanel,a fost mai mult decat un preot si din pacate cu ce s-a ales!!!!!?????Rusine celor care i-au astfel de decizii!!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Când preoţi de genul părintelui Berindei vor exista tot mai mulţi în Biserica Ortodoxă, atunci vom putea vorbi de reforma spirituală a ortodoxiei în România şi poate tineretul va începe să se îndrepte mai mult către Biserică.
„Poți să prostești unii oameni tot timpul și toți oamenii un timp, dar nu poți să prostești toți oamenii tot timpul.” - Abraham Lincoln
Nu vreau sa judec!!!!
...dar cum sa ajuns oare aici ???oare oamenii din Toplita ii cunosc adevarata fata ???????sau vad doar bunătatea lui??oare e adevărat ca e asa cum crede lumea???
Datorita Parintelui Berindei l-am descoperit pe Creator !
La casatoria copiilor mei Mircea si Alexandra, imi doresc ca parintele Berindei sa oficieze slujba religioasa !
Si daca o mama isi doreste asa ceva pentru copii ei inseamna ceva mai presus de cuvinte !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Sunt multe de spus...
E o mafie mare la nivelul Covasnei si Harghitei. Dragii mei, pana sa nu vina un alt episcop, a cam fost liniste si pace. Se vede ca, omnul care a sfintit zona Harghitei, Ips.Ioan Selejan a plecat si a venit Ps Andrei. Probabil un afacerist care creeaza multa dezbinare. Asta e, cam greu sa facem ceva... de protopopul de la Toplita, ce sa mai zicem...un om fara frica de Dumnezeu.
Cel mai bun parinte pe care l-a avut Toplita. Pacat ca se ajunge ca cei mai buni oameni sa fie nimiciti fara scrupule...Rusine,,,
Doamne ajuta!
Va sustinem cu tot dragul si suntem convinsi suta la suta de sustinerea tuturor!
| This discussion has been closed. |