Protestăm împotriva comportamentului discriminatoriu al doctorului clujean Ioan Dobrescu

Nicoleta

#26 corectitudinea politica la putere

2016-08-02 13:08

Inainte de a arunca cu noroi in acest medic, s-a gandit cineva ca poate bietul om nu stie boaba ungureste, iar fata nu stia boaba romana? Deci nu avea cum sa se inteleaga cu ea, negasind pe nimeni la indemana sa faca pe translatorul.  Deci nu din rautate nu a tratat fata. Dar fata, daca era cetatean roman, de ce nu stia romaneste? Oare asta inseamna drepturi lingvistice, sa nu stii limba tarii unde locuiesti? Dar de, e la moda acum prezumtia ca un minoritar e mereu nevinovat, in timp ce un majoritar e mereu un potential monstru. Asa zisa corectitudine politica/political correctness. Vai de noi cei ce mergem cu turma.

Nicoleta

#27 continuare

2016-08-02 13:10

De aceea nici nu am semnat petitia. Pute de la o posta a corectitudine politica.

Ioana

#28 Re: Nu-l poti numi om.....nu se poate numi doctor,este o fiinta fara suflet

2017-07-16 17:27

#1: -  

 Cine il tine in spate pe acest asa numit Doctor Ioan Dobrescu????? 

Am avut neplăcerea de a cunoaște aceasta hiena, nu-l pot numi animal pentru ca as jigni aceste fiinte!!!

Băiatul nostru a stat cu mana fracturata pana a doua zi nemancat si fără calmante internat la UPU Cluj, iar doctorul care trebuia sa se ocupe de baiat era tocmai acest asa numit doctor. 

Dupa o noapte de suferinta si plansete domnul doctor nu sa interesat de pacientii veniți de urgenta,  pentru ca nu l-am căutat personal sa facem o intelegere... Deși cu o seara inainte asistentul lui ne-a asigurat ca va veni in salon si ne va anunța la ce ora intram in operatie.... 

Pana la urma,  dupa chinuri si plansete,  am refuzat ca acest doctor sa ne trateze copilul... Iar replica lui a fost.  . Domni merg sa-si incerce norocul in alta parte???

 

Cum e posibil asemenea specimene sa ne trateze copii??? Trebuia exclus de mult, de ce nu se face nimic?????