Valoarea unica a punctului de pensie 45% din salariu mediu brut
Sunt un pensionar de invaliditate gr.3,cu certificat de handicap gr.3!Pensionat din 2011,pentru ca nu ma angajeaza,nici dracu'!Am vreo 30 de ani lucrati,din care 12 in gr.1,la defunctul Combinat chimic din Baia Mare!Acolo am dobandit si handicapul,in urma unui accident de munca,in anul 1988,pe cand aveam 23 de ani!Mana dreapta paralizata,cu sechele(atrofiata,nici la cur nu pot sa ma sterg cu ea)!Am o pensie de rahat de 648 ron,iar multi TRANTORI,HOTI,MAFIOTI,FOSTI SECURISTI SI NOMENCLATURISTI,si-au votat pensii speciale,ILEGALE si IMORALE!
40 de ani doar cu salariul minim, doar cica lucram la privat. Si la pensie tot asa. Nici bani pentru ingropaciune nu ai, apoi de alte cele. Mai mult de jumatate din salariu/pensie merge la plata utilitatilor. In rest Dumnezeu sa aiba grija de noi. Cei din parlament/senat au pensii speciale, da au facut ceva pentru noi, ne-au tinut in lanturi invizibile, si ne-au violat viata. Nu merita sa aiba pensii speciale, ci doar asa ca noi tugulanii ceea ce a cotizat conform legii, cum are tot romanul.
EI AU LUAT TOTUL CE MERITA SI CE NU MERITA SALARI MARI ,PENSI NESIMTITE ,SPORURI ,INDEMNIZATI
SI SPUN UNI CA O SA AJUNGA SI EI PENSIONARI , DAR AU AVUT GRIJA SA ISI MAREASCA SALARIILE CA SA POATA ESI CU PENSI NESIMTITE
TREBUIE URGENT FACUTA LEGEA SALARIZARI SI A PENSIILOR SA SE TAIE PENSILE NESIMTITE LA CARE EI NU AU CONTRIBUIT ....URGENT
| This discussion has been closed. |
Pensie
Participarea a cat mai multor pensionari la petiti presupune ca ei sa stie sa lucreze la calculator.Aceasta categorie din start este exclusa sa participe la acest demers chiar .Trebuie sa gasim o alta forma de participare a cat mai multor pensionari (afise in localitati rurale-liste senate si trimise intr-un loc comun ,mers din usa in usa,altfel doar cu internetul nu realizam mare lucru).Spunea cineva ca ptr.romanca din Canada s-au inscris in petitie 28000 romani si ptr.aceasta petitie 582.Asta incerc sa va spun ,batranii nu au cum sa semneze petitia online