Petitie importiva otravirii cainilor din Horezu,Valcea

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petitie importiva otravirii cainilor din Horezu,Valcea


Musafir

#26

2011-07-12 18:07

Otravirea cainilor maidanezi are loc si in cartierul bucurestean Damaroaia. Ei sunt atat otraviti cat si calcati intentionat cu masina.
Ajo

#27

2011-07-12 18:10

Otravirea cainilor are loc si in cartierul Damaroaia din sectorul 1 Bucuresti. Au fost caini otraviti si caini calcati intentionat cu masina.

Musafir

#28

2011-07-27 16:21

Trebuie adoptata o solutie umana pentru aceste probleme
Musafir

#29

2011-08-09 23:02

Pe toti cei ce ii deranjaza curatenia strazilor de acesti catei minunati ii invit sa adopte cate 2 ,3 si gata.. problema rezolvata..

Musafir

#30

2011-10-28 21:22

unii oameni sunt groaznici fara limite.............

Musafir

#31 câinii trebuiesc îndepărtaţi

2012-12-09 08:29

câinii trebuiesc îndepărtaţi din mijlocul oamenilor. Ei nu aduc nici un folos. Ba din contră, fi provoacă rău. Oamenii care au omorât câinii aceia cred că au făcut-o din legitimă apărare. Vă rog să nu mai plângeţi nişte câini care se înmulţesc mai repede ca ciupercile după ploaie. Dacă guvernul nu ne apară atunci trebuie să ne apărăm singuri. Ceva trebuie făcut. Oamenii şi animalele nu pot locui împreună. Voi nu iubiţi maidanezii aşa cum spuneţi; că dacă vă spun să donaţi pt ei nu o veţi face. Voi iubiţi mai mult animalele decât oamenii. Iubiţi animalele mai mult decât pe semenii voştrii. E mai uşor să adopţi un câine decât un copil pt că cel din urmă cere mai mult decât primul, iar inimile voastre egoiste nu pot să ofere sau să fie deschise mai mult decât pot fi deschise în faţa unui câine.
Judecata voastră nu este creştină chiar dacă spuneţi că sunteţi pt protecţia animalelor. Voi nu vă gândiţi că aceste animale fac rău multor semeni ai voştrii. Iar aceştia nu sunt puţini. Dumnezeu nu a murit pt câini, ci pt oameni. Voi nu iubiţi câinii. Voi sunteţi plini de ură pt că nu aţi dona nici măcar un gram de sânge pt oameni. Iubirea voastră este una egoistă, firească, care nu are de-a face cu iubirea care izvorăşte de la tronul lui Dumnezeu.
Voi vă bucuraţi sau sunteţi nepăsători faţă de semenii voştrii care sunt muşcati sau care doar trăiesc zilnic în stres datorită iubirii voastre prefăcute pt animale.
Voi nu aveţi răspunsuri la întrebările mele:
- de ce guvernul, ong-urile sh oamenii care "iubesc" animalele nu fac nimic pt câini în MOD PRACTIC?
-dacă maidanezii cu fost sterilizaţi ca să nu pe înmulţească, de ce s-au înmulţit?
- şi dacă maidanezii se înmulţesc pt că toti ţăranii aruncă gunoaiele de maidanezi în oraşe, de ce nu se face nimic în privinţa asta?
Reţineţi că eu nu sunt pt violenţă; dar dacă mă simt ameninţat am dreptul să mă apar. Şi zilnic mă sînt ameninţat... Tocmai de aceea lucrul acesta a creat o repulsie şi o ură în mine împotriva conducătorilor ţării care nu fac nimic, dar şi împotriva oamenilor săraci ca voi care se opun eliminării maidanezilor de pe străzi.

Musafir

#32

2013-01-26 17:12

eutanasiati-l pe primar si pe cei care l-au ajutat

Musafir

#33 Re: Dar tu ce esti?

2013-07-20 21:09


Musafir

#34 Dar tu ce esti?

2013-07-20 21:11

Esti cumva erbivor? Carnea de o mananci de unde e pacifistule? Nu cumva si tu esti un criminal? Cainii aia au fost otraviti pe strada, nu in curtea ta. Daca iti pare asa rau adopta-i!