Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
Au gresit sa plateasca acolo le e locu. Si cine le ia apararea rusine sa le fie credeti ca daca ai incurajati aveti de castigat. Rusine si parlamentului ce nu fac ei rezolva Gigi rusine si avocatilor care ai apara. Rusine rusine rusine.
Re:
Ce probe doriți atunci când 4 dintre ei au recunoscut în instanță? Doriți martori oculari sau ce?
Am semnat aceasta petitie pentru ca,este inuman ca aceste animale,ca oameni sigur nu ii pot numi sa distrus sufletul si psihicul unei copile ce are tot viitorul in fata .Asta e tsra in care traim?Banul rezolva totul,bine mersi 2din ei au plecat in afara,parinti lor impart bani,in stanga si in dreapta, ideea e in felul meu merita aceste bestii libertate?Asta e tara in care traim,bestiile raman in libertate si acea copila a ramas marcate pe viata,rusine parintilor ,in loc sa ii fi invat ce e bine si ce nu ei aleg varianta de miya si de a face nu stiu ce pagina ptr. Salvarea nenotocitilor,cica "ptr 5minute de placere sa ia 7 ani de inchisoare".Am si eu o nrlamurire ea ca femeie ce ar fi facut in locul fetei,rusine!!!Sa se faca ceva e de neacceptat eu le-as da inchisoare pe viata!
-pentru ca vreau sa circul liber si fara teama in Romania
-consatenii nemernicilor ar trebui sa lase bautura si sa treaca la munca ca de aia Vasluiul e pe ultimul loc; de toamna si pana primavara umbla mangă; iti este frica sa circuli cu masina in localitati ca-ti cad afumatii in fata masinii si faci puscarie degeaba.
acele familii nu au trecut de era primitiva
Sa se facă dreptate pentru fetița aia,ma gindesc la toată familia cit sint de distruși!!!
| This discussion has been closed. |