Turneul premierului în statele arabe - cât costă, în ce scop
Sunt REVOLTAT de indiferenta si superficialitatea cu care PONTA trateaza problemele GRAVE ale ROMANILOR ! Profita de o OPOZITIE cvasi inexitenta si bolnava , si TOACA banii tarii . Grav este ca o mare MASA din tara este "redusa" , usor de manevrat , nu-i intereseaza decit RINJETUL lui Ponta si se multumesc cu FIRIMITURILE ce li se arunca , CU DISPRET ! Face mare ZARVA cu NIMICURI , gen reduceri de TVA sau impozitarea ciubucului chelnerilor sau taximetristilor , ce reprezinta " PRAF in OCHII " votantilor , sa nu fie intrebat de cei 1.000 km. de autostrada , de cele 1.000.000 locuri de munca , de demisia promisa in 2016 daca nu va fi gata autstrada Comarnic - Brasov . La cit minte in fiecare ZI nu ne putem astepta la NIMIC BUN din partea unui prim ministru AERIAN , INCAPABIL , SUPERFICIAL , si lipsit de orice urma de BUN SIMT si RESPECT. Nu conteaza decit persoana SA .
Am semnat pentru ca premierul Ponta impreuna cu grupul sau de prieteni fac abuz de putere si cheltuiesc bani imprumutati in numele nostru in scopuri absolut personale.Eu cred ca premierul ar trebui sa se ocupe impreuna cu 'guvernul' de problemele interne ale Romaniei,problemele internationale trebuie lasate in grija presedintelui "ales" al Romaniei.Cred ca respectarea regulilor bine stabilite prin legi trebuie respectate si ca nimeni nu trebuie sa incalce sau sa faca altceva decit legea ii permite,indiferent de functie.
S-au plimbat destul pe banii nostri.....
Iar dupa intrebare si o nedumerire: cum de nu si-a gasit loc in avionul prezidentialo-senatorial si priceputul ex-ministru Sova??? Arabii nu au nevoie de autostrazi noi???
Unde corupții nu ti rad in fata si nu si dau legi favorabile!
Pentru aceleași motive, pentru care au semnat și ceilalți. Fiindcă îmi pasă de ce se întâmplă. Fiindcă m-am săturat de clasa politică coruptă a țării.
| This discussion has been closed. |