Referendum limitare privilegii parlamentari
ajung 2 de judet si 3 la bucuresti
si la 65 ani sa plece la pensie
Sunt de acord cu punctele înscrise în petiție și îmi place să cred că în acest fel va exista posibilitatea unui control mai adecvat asupra oamenilor politici.
Romanul sluga a fost si va muri tot sluga
Ce iti este si cu poporul asta roman !!!! Mai mult le pasa de coada cainilor decat sa aibe un parlament cu oameni onesti si curati. Pentru petitia "Sa fie pedepsiti cei care au taiat coada la caine" s-au strans 64.712 de semnaturi, iar pentru aceasta petitie s-au strans abia 9.400 de semnaturi. RUSINE ! Si ne mai intrebam de ce marge asa prost aceasta tara. De nepasare si inconsienta !! Tacem ca fraierii cand ne vedem conducatorii calcandune in picioare. Toti incepand cu Gheorghiu Dej si-a batut joc de popor si la folosit pe post de sclavi, sclavi ai altora ! exact ca pe vremea boierilor si a mosierilor cand taranul era un bou de povara si primea ca rasplata un blid cu mancare dar nu mai mult ca nu cumva sa se ridice din noroi. Meritam sa fim exploatati daca nu stim sa ne cerem dreptul la o viata mai buna. Si copii vostri tot sclavi vor fi pentru ca voi parintii nu ati stiut sa le oferiti o viata mai buna. Rusine sa va fie !!!
sunt deacord cu masurile formulate
Problemele pe care le evidentiaza sunt de cel mai elementar
BUN-SIMT !
I. Mihaescu
Cei ce "se aleg" (caci nu-i alegem noi!) in functii de demnitari nu stiu cum sa mai asupreasca acest biet popor, prin sfidarea lui !
Dupa ce promit orice, asa-zisii alesi ai neamului chiulesc de la munca, dorm pe rupte la serviciu, se plimba prin strainatate si apoi au nevoie de privilegii !!!! Cum de-i rabda neamul acesta bun si greu incercat !
Fac observatia ca de-a lungul perioadei 1990-2015 majoritatea legilor au fost confuze, incoerente si cele mai multe inaplicabile.
| This discussion has been closed. |
asa cum au dovedit-o parlamentarii nostri.
Apoi pentru sanatatea morala a acestui popor si pentru
viitorul copiilor si tinerilor.