Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi
This comment has been removed by the author of the petition.
In plus, se vrea manastire; de unde apa curenta, unde va fi fosa septica, unde se vor duce deseurile (probabil ca la vale pe vale acare se scurge pe sub telecabina....), cum vor fi aprovizionati etc, etc....
In opinie personala, ceea ce se petrece se numeste infractiune de mediu, iar cei in masura sa aprobe nici macar nu cred ca s-au obosit sa urce acolo sa vada despre ce este vorba.
Cat despre impactul peisager, ce sa mai vorbim; vrem peisaje naturale...
Cred ca sistemul de invatamint asa idiotic cum este nu mai are nevoie si de brain wash pentru copii.
Nici sa nu aud de inca o biserica, au destule! Si categoric in varful muntelui nu-i un loc potrivit. Avem nevoie de investitii la educatie, sanatate, infrastructura, nu intr-o institutie care doar primeste cu toate mainile, dar nu da nimic inapoi!
Doar bun simt.
Ar trebui sa existe o singura 'religie': cea a bunului simt. Prietenii imaginari ('dooamne-doamne') sunt inutili, ba chiar daunatori.
Ne trebuie educatie, nu indoctrinare (ca sa nu spun 'indobitocire').
Lui Dumnezeu nu-i trebuie o biserica/casa. Templul Lui se afla in OM, nu in caramizi, beton si lemn. "caută-Mă sub o piatră şi Mă vei găsi” Dumnezeu este peste tot si mai presus, in oameni! Poate preotii ar trebui sa INTELEAGA/STUDIEZE Biblia, nu sa se rezume doar la citit din ea! Din punctul meu de vedere popii de astazi sunt fariseii pe care Hristos i a alungat din templu.
Bai bolnavilor dupa averi, nu va mai ajunge aerul de la campie? Credeti ca daca sunteti mai sus ca inaltime veti fi mai aproape de DUMNEZEU? DUMNEZEU, sa va ocroteasca asa cum ii este voia, ORDINARILOR lipsiti de constiinta si fara de cultura!
Nu le mai ajunge !!!
Prietene, nu stiu ce castigi daca bannezi comentarii ! Omul spune ce simte !
NU avem nevoie de astfel de afaceri si acolo.
Nu, nu, nu!!!!! Parcul este oricum un dar de la Dumnezeu!!! Nu au nevoie si de mana omului!!!
Nu exista biserica mai mare decat natura!!!!!
popandailor nu stricati natura....furati ca in codru...rusine sa va fie
Fara constructii pe munte
| This discussion has been closed. |