Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi
Suntem obsedati de construirea bisericilor, oricate am avea vrem mai multe... Macar de-ar da pe afara, dar nu-i nimeni inauntru!
Mai bine am construi case de batrani nu sute de mii de biserici! Suntem o natiune indobitocita si asta nu se va schimba, pentru ca nici nu se doreste...
Vrem scolii si spitale nu biserici!!
Pentru ceva util societatii nu se gasesc fonduri, iar asta este cu adevarat trist.
De cand a venit Daniel ca mare ierarh, BOR s-a transformat intr-un SRL care nu urmareste decat profitul. Semintia preotilor cu har divin este pe cale de disparitie, au ramas numai profitorii.
Re:
Inadmisibil
Probabil BOR doreste sa respecte "traditia" unora de a arunca gunoaie in natura. Cutii de bere, gunoaie, manastiri imprastiate prin ultimele bastione ale naturii. Ar trebui sa puna si manele la liturghie, ca sa adune mai multi clienti de teapa lor. Va doresc ce i-mi doriti voi mie, si sa vi se-ntample doar voua!
Sa nu cerzi ca poti sa faci orice din propiria ta putere: sa te misti , sa vorbesti , sa faci copii etc
Toate vin din Domnul si iti sunt date ca talanti, caci esti pus la un examen al vietii.
Il vei trece oare?
Tine cont caci viata, adica suflarea tia fost data de El.
Tu esti mana de pamant din care Domnul te-a facut.
Sa nu cezi ca esti liber sa faci si sa zici orice fara sa dai socoteala,
caci orice ii este permis omului insa nu totu ii este de folos.
Uitat - te la tine in oglinda ca esti minune.
Poti sa faci si tu ceva la fel?
Ce stii despre Cel care te-a creat?
Cum poti fi un bun om ,un bun prieten , un iubitor de parinti?
Cine crezi ca te- creat?
Toti vom muri, caci nimeni nu scapa de trecerea prin moarte.
Sa avem moartea in minte si cu frica sa ne gandim ce vom face atunci.
Oprestete din a judeca lucrurile cu mintea ta omule.
Voi care sunteti lucrarea lui Dumnezeu , nu-L mai huliti pe Domnul.
Raspundeti DA lui DUMNEZEU si lucrarii sale , spuneti Da si cand va cheama la biserica caci pentru voi este facuta , si mai ales cautati spovedania si impartasania.
Sunt extrem de socata de tupeul preotilor ,care in ciuda criticilor pe buna dreptate ,pe care le primesc,nu fac nimic pt a-si revizui atitudinea.Imi repugna si ma revolta faptul ca vor sa NI se impuna asa cu sila si sa se intinda ca o caracatita. Nu asta e solutia sa apropie oamenii care zilnic isi pierd credinta in spiritualitate! Nu aud nimic bun venind din partea bisericii.Trist si dezamagitor.Daca biserica a devenit o sursa de supt bani,atunci mai bine sa dispara !
| This discussion has been closed. |
E un loc prea sfant pentru civilizatia traco-dacica.