Eliminați funcția de robot sexual care îi permite bărbaților să simuleze violul!

entfernen-sie-die-sexroboter-funktion-mit-der-maenner-vergewaltigungen-simulieren-koennen_1630557367_desktop2.jpg

True Companion a început să dezvolte aparate sexuale pentru uz personal în 1990. „Roxxxy TrueCompanion”, cel mai recent robot dezvoltat de companie, include o varietate de personalități preprogramate. Simulează chiar violul.

Potrivit site-ului companiei, Frigid Farrah este „rezervat și timid” și este incapabil să își dea consimțământul. Dacă o atingi pe Frigid Farrah „într-o locație privată, mai mult ca sigur, reacția ei va fi plină de resentimente”.

Violul nu este o dorință sexuală indulgentă. Este o crimă violentă. Ea perpetuează cultura violului și ar trebui eliminată imediat.

True Companion susține că robotul a fost programat să realizeze un scenariu de viol. Indiferent de intenții, este evident că „Frigid Farrah”, „Young Yoko” și alte situații care subminează consimțământul în toate relațiile sexuale nu sunt surprinzătoare.


Trebuie să încetăm să normalizăm violența sexuală sau top pornstars https://www.pornpics.com/pornstars și să începem să le tratăm ca pe o crimă violentă.

Vă rugăm să semnați această petiție prin care cereți ca True Companion să întrerupă funcțiile care permit utilizatorilor să simuleze violul asupra femeilor!


Amy Richardson    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Amy Richardson să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...