DREPTATE PENTRU DAISY

Angajații unei firme de pompe funebre că au încercat să omoare și să fure un porc vietnamez, animal de companie, pe nume Daisy!

 

În dimineața zilei de 8.09.2020, în jurul orelor 6, 4-5 indivizi în mașina de serviciu a OCTAVIAN din Lugoj – TM 26 WBT, în centrul satului Babșa, au încercat să sacrifice și să fure animalul meu de companie DAISY, o purcică vietnameză pe care o am de 8 ani și care a spart gardul și a ieșit în spațiul verde. Am auzit plânsul ei, am ieșit în stradă imediat și am oprit mașina – dricul de la Octavian. În spatele dricului era încă un autoturism, care a fugit foarte repede și nu am putut reține nr. de înmatriculare. M-am ținut de geamul deschis al pasagerului din dreapta, față, și vreo 5 minute am insistat să îi dea drumul. La început au susținut că au luat câinele lor în mașină, apoi că au lovit un mistreț (?!). După multe insistențe au deschis portbagajul hersei și au scos-o de acolo pe Daisy, în stare de soc și cu plăgi împunse pe ambele părți ale capului, respectiv o plagă împunsă în piept – încercare nereușită de a o sacrifica. Este clar că vinovații știau exact cum se sacrifică un porc. Au deschis portbagajul dricului doar după ce le-am spus că este în vârstă și nu se mai poate "mânca".

Am reținut nr. de înmatriculare și am solicitat pe loc ajutor la 112. Între timp vinovații au fugit.

La ora faptei era întuneric, deci vorbim despre o tentativă de furt CALIFICAT. Echipajul de poliție l-a identificat pe șofer, numitul Florin Cadariu din Babsa. A rămas că voi merge la postul de poliției din Belinț pentru declarații și acestuia i se va întocmi un dosar penal pentru tentativă de furt. DESPRE COMPLICI, NICIO VORBĂ!

Peste circa 1 h și 30 min, echipajul a revenit, împreună cu șoferul în culpă – Florin Cadariu le-a declarat de față cu mine că nu știu ce spun, pentru că "mă DROGHEZ și tot satul știe!". Am fost calomniată de făptaș și acesta a mai declarat că mint - el nu ar fi spus că au în dric un câine, apoi un mistreț, iar el are 4 martori!!! DECI COMPLICII DEVIN MARTORI!

Audierile încă nu au început pentru mine.

Astăzi am adresat o scrisoare deschisă către respectiva firmă:

SCRISOARE DESCHISĂ
adresată conducerii CASA FUNERARĂ OCTAVIAN ȘI ADI SRL, Str. FĂGETULUI nr.57, Lugoj, județul Timiș, CUI 26493379, ]35/189/2010

Mult stimate domnule Octavian Batori, subsemnata, Claudia-Sandra Myers, mă adresez Dumneavoastră ghidată de spiritul legalității și desconsiderării oricăror acte care, contravenind legii, aduc rușine afacerii pe care o administrați și periclitează calitatea vieții cetățenilor.

In concreto, în dimineața zilei de 8.09.2020, circa orele 6:00 a.m., un grup de tineri aflați în dricul cu numărul de înmatriculare TM 26 WBT, au încercat să sacrifice și să fure în centrul satului Babșa, unde și domiciliază, un purcel vietnamez, Daisy, animalul meu de companie. Am reușit cu greutate să îi conving să dea jos din portbagajul dricului animalul meu de companie, în stare de șoc, având plăgi împunse pe ambele părți ale capului și pe gât.

Vă solicit pe această cale să vă exprimați public punctul de vedere referitor la tentativa de furt descrisă și să luați atitudinea cuvenită și legală în privința făptașilor, angajați ai firmei Dumneavoastră.

Cu speranță în dreptate și credință în lupta anticorupție,
arh. Claudia-Sandra MYERS

Am nevoie de întreaga Dumneavoastră SUSȚINERE pentru ca acest caz să nu fie trecut sub tăcere! VREM DREPTATE PENTRU DAISY! VREM SĂ TRĂIM ÎN SIGURANȚĂ!

https://www.facebook.com/klodin.myers/videos/10159421509674749/

 

119061625_10159421285954749_8658335984508503544_n.jpg119090645_10159420862384749_6713984258962443385_n.jpgdaisica.jpgdaisy_(3).jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Claudia Myers să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...