Demontarea panourilor de plexiglas din bancile claselor de elevi

Catre

Directiunea Scoalii Gimnaziale Nr 1 Bragadiru, Şoseaua Alexandriei nr 243 A

Va rugam sa dispuneti indepartarea panourilor de plexiglas de la nivelul bancilor din clasele elevilor, intrucat acestea nu sunt omologate din punct de vedere oftalmologic si de asemenea creeaza un stres suplimentare din punct de vedere psihologic pentru copiii nostri.

Este foarte dificil pentru elevi sa poate vizualiza tabla, in special pentru copiii din randurile indepartate, care trebuie sa treaca prin mai multe straturi de plexiglas pentru a vizualiza ce se scrie de catre invatator / profesor.

Daca situatia ramane neschimbata, este foarte posibil sa existe repercusiuni grave in viitor pentru sanatatea copiilor nostri, iar siguranta lor ar trebui sa primeze. Avand in vedere ca oricum ei stau cu masca pe fata in timpul petrecut la scoala, consideram ca este suficienta protectie si este de luat in considerare si faptul ca acest panouri chiar impiedica aerisirea corespunzatoare a spatiilor in care stau copiii in timpul orelor.

Va multumim pentru consideratie!


Diana Stan, Ion Mitica    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Diana Stan, Ion Mitica să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...