ASFALTARE INTRAREA CRINULUI COM CHIAJNA SAT ROSU JUD ILFOV

Proprietarii imobilelor situate in Intrarea Crinului numerele 56, 58, 60 si in continuare pana la terenurile Apa Nova, din Comuna Chiajna Sat Rosu Judet Ilfov, solicitam amenajarea si asfaltarea drumului de acces catre proprietati, deoarece in scurt timp acesta va deveni impracticabil, impiedicand in mod direct accesul catre locuinte (inclusiv pentru masinile de Ambulanta, Pompieri etc.).

Desi anul trecut, tot in urma unei petitii, s-a inceput lucrul la acest drum, dupa montarea bordurilor s-a renuntat la finalizarea lucrarilor - in conditiile in care multe alte drumuri din localitate au fost astfaltate dupa aceasta data.

In prezent stadiul este de drum de pamant pe care s-au creat zone imense de gropi in care balteste apa. Acest lucru face imposibil accesul pe jos, iar cu masina este din ce in ce mai greu, in curand drumul fiind accesibil doar masinilor de teren.

Va rugam respectuos sa luati masuri urgente, intrucat in cateva saptamani nu vom mai avea nici un fel de acces catre locuinte.

Mentionam ca acest drum se afla sub jurisdictia Primariei Comunei Chiajna.

Multumim!!

ANDREEA UNGUREANU    Contactați autorul petiției