Alungarea Ucrainienilor din România

Voi nu v-ați saturat sa fiți luați de prosti? Noi ca țară suntem cea mai proasta, și asta din cauza ca suntem " Prea Buni samariteni cu altii ". Ok Ucraina a fost bombardată de Rusia, noi ca niste fraieri ce suntem i-am luat in casele și pe drumurile noastre ( pe care le umple de accidente ), A trecut 1 an iar in acest an Ucrainienii ne-au luat de prosti mai mult pe zi ce trece. Cât o să îi mai ținem printre noi? De aceea pornesc aceasta petiție care sper sa ajungă la cât mai mulți oamenii și poate chiar și mai sus pentru alungarea Ucrainienilor din România. Sunt și Ucrainienii de treaba, nu zic nu, am văzut persoane care sau angajat la noi în țară si care surprinzător încearcă să învețe și limba, jos pălăria pentru acei oamenii care sunt foarte puțini. Dar restul întrec orice măsură, stau pe cârca noastră și se așteaptă la cât mai multă gratuitate. 
Haideți sa facem un Exercițiu de imaginație, să spunem ca războiul ar fii venit la noi, pe noi credeți că ne-ar accepta cineva în țara lor? Sa stam cu ei în casa sau în casele lor pe gratis? NU, pentru că toți ne cred o nație de HOȚI, noi dacă mergeam la Ucrainienii cum au venit ei la noi, ne-ar fii gonit în șuturi încă de la graniță, iar noi îi primim cu brațele deschise, ca na așa-i Românul, un prost, un prost care crede ca dacă va ajuta pe altcineva ii se va întoarce totul înapoi când e bine. Noi când se termina războiul si o sa mergem în Ucraina credeți ca o sa ne ia cineva de la Vamă cu " oo, tu ești Român, intrați aveți si cazare gratuită ca și voi ne-ați ajutat pe noi " nu.. nu o sa fie deloc așa, eventual pleci bine de acl si dacă nu îți i ei un scuipat în față când văd că ești Român. De aceea apelez la voi Românii sătui de Ucrainieni, semnați și distribuiți aceasta petiție pentru a ajunge la cât mai multe persoane și pentru a scăpa de fenomenul " UCRAINORETARZII " 


Ucrainiene nu mai sta România nu-i a ta!    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ucrainiene nu mai sta România nu-i a ta! va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...