Petiție pentru realizarea unei bucle de legătură a liniei de metrou proiectată a avea capătul la Aeroportul Otopeni cu linia de metrou care are capătul în Bucureștii Noi

Contactați autorul petiției

Promovare petiție

2024-04-17 14:44:23

Singuri nu putem face nimic, împreună putem face totul! Iată ce înseamnă să colaborăm. Am ajuns la 100 de semnături. Acțiunea de distribuire a link-ului petiției trebuie să continue. Adică, să distribuim, să redistribuim zilnic link-ul și să rugăm și pe alții să o facă.

Apoi să promovăm unul sau mai mulți consilieri locali care să susțină ideea și din această poziție.

Dacă sunt doritori să candideze pentru consilieri locali, fie ca independenți fie sub sigla unui partid îi rugăm să lase un semn aici ori să mă contacteze la telefon 0747162024. Condițiile principale: să aibă peste 18 ani, să aibă domiciliul în Corbeanca sau într-una dintre localitășile prin care ar trebui să treacă linia de metrou, să nu aibă probleme de cazier, să susțină ideea și să dorească să se implice. 

Până acum și-au exprimat intenția doi posibili candidați la funcția de consilieri locali. Vom trece la strângerea de semnături și ar fi eficient să strângem pentru toți o dată.

Încă o dată felicitări și mulțumiri celor care au semnat și să ne implicăm, în continuare, pentru a crește numărul de semnături.Linie_metrou_Corbeanca.png


Ion Corbu

susținere și promovare petiție

2024-04-14 22:58:03

Iată că dacă ne mobilizăm și insistăm, se poate. La început ideea părea nefezabilă. Prin faptul că, iată, 43 de persoane o susțin, însemnă că nu mai este așa de imposibil de realizat.

Mulțumim tuturor semnatarilor și îi rugăm, pe toți aceia care au semnat, să sprijine în continuare inițiativa prin distribuirea, zilnic, de câteva ori, a link-ului petiției în toate grupurile în care activează. Și să roage și prietenii să facă la fel. De la un moment , numărul semnăturilor ar trebui să crească exponențial.


Ion Corbu

Petiție pentru realizarea unei bucle de legătură a liniei de metrou proiectată a avea capătul la Aeroportul Otopeni cu linia de metrou care are capătul în Bucureștii Noi

2024-04-07 14:05:56

Mulțumim tuturor acelora care au semnat petiția și le adresăm rugămintea de a fi, în continuare, activi în legătură cu acest subiect. Adică, distribuiți, ideal ar fi zilnic, această petiție în grupurile dumneavoastră și rugați și prietenii să o facă.

Dacă vom strânge 50.000 de semnături, ținta ar putea  fi 100.000, vor fi obligați să țină seama de doleanțele noastre.

Succes și așa să ne ajute Dumnezeu!Metrou.jpgmnezeu!


Ion Corbu



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...