Drum public iluminat și asfaltat cu trotuare spre Parohia Popesti

Contactați autorul petiției

Drum public iluminat și asfaltat, cu trotuare, spre Parohia Popești

2024-01-25 15:05:19

Stimați locuitori ai orașului Popești Leordeni,

Reamintesc că s-a creat această petiție pentru strângerea de semnături în vederea construirii unui drum public iluminat și asfaltat, cu trotuare, spre Parohia Popești.

Acest oraș este in continua dezvoltare și mulți tineri vin aici și isi intemeiaza familii. Eu sunt una dintre acești tineri. Am un copil mic și nu am mașina personală pentru a mă deplasa. Cred că este cazul multora dintre noi. Chiar și cu mașina personală, este foarte dificil sa ajungi la Parohia Popești, pentru că este în mijlocul câmpului, nu este iluminat, nu este asfaltat, și nu sunt trotuare. Cat e vreme rea și întunecat, cu atât mai mult. Avem nevoie sa ne îngrijim și de sufletele noastre, dar sa nu ne amintim de acest lucru doar când ne este greu. Ne rugăm in fiecare zi, dar când ne e cel mai greu, avem nevoie și de cuvintele Domnului și de îndrumare, iar rugăciunile făcute acasă își găsesc altfel răspunsul alaturi de un duhovnic. Haideți să strângem cat mai multe semnături, ca,  dacă ne este greu sa ne deplasam din cauza condițiilor de drum, să ne aducem și noi contribuția și să le creăm și noi.

Mulțumesc pentru timpul acordat acestui anunț, și tuturor celor care au semnat și urmează să semneze aceasta petiție.

Cu stimă,

Laura Dumitru 


Dumitru Laura

Transmiteți mai departe

2023-11-24 09:56:19

Stimați locuitori ai orașului Popești Leordeni,

Petiția privind construirea unui drum public iluminat și asfaltat, cu trotuare, spre Parohia Popești a depășit 100 semnături. Mulțumesc tuturor celor care au semnat petiția până la acest moment. 

Vă rog să transmiteți mai departe petiția prietenilor, vecinilor și cunoștințelor. Cu ajutorul dumneavoastră putem face ceva deosebit. 

Cu sincere mulțumiri,

Laura Dumitru 


Dumitru LauraDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...